Nejkrásnější čeští herci: Který z těchto krasavců by stál za hřích?

Po Vojtěchu Kotkovi fanynky šílí již od Snowborďáků
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Slavní čeští muži, kteří pobláznili stovky fanynek. Šarm jim rozhodně nechybí, zrají jako víno. Charisma jim s přibývajícím věkem neubývá, spíš právě naopak. Kteří z našich herců v tomto seznamu zkrátka nesmí chybět?

Připravili jsme si pro vás seznam největších českých idolů žen.

Jiří Bartoška

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlovy Vary IFF (@kviff)

Jiří Bartoška, často také přezdívaný "český George Clooney", ani s přibývajícími roky neztrácí svůj šarm. Letos, ač se to nezdá, oslavil své 74. narozeniny.

Mezi jeho nejvýznamnější patří např. role ve filmech Teorie tygra a Všichni moji blízcí. Mimo úspěšného herce je od roku 1994 také prezidentem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Vojta Kotek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@vojta.kotek_.fp)

Tento herec letos oslavil své 33. narozeniny. Idolem se ale stal už mnohem dříve. Fanynky po něm šílí již od dob, kdy se objevil ve filmech Snowboarďáci a Rafťáci, což bylo již před více než 15 lety.

Roky mu ale na pověsti krasavce rozhodně neubírají, spíše naopak!

Roman Zach

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roman Zach (@romanzach2019)

Roman Zach je dalším příkladem toho, že věk je zkrátka jen číslo. Herec letos oslavil 48. narozeniny a ženy po něm stále šílí.

Jako idol stovek žen a i jako herec se nejvíce proslavil v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahrál gynekologa MUDr. Michala Šebka.

David Matásek

Neuvěřitelným charisma oplývá také herec David Matásek, který v lednu tohoto roku oslavil své 58. narozeniny.

Proslavil se už v roce 1984, když si zahrál ve filmu Jak svět přichází o básníky. Ve filmu si zahrál Kendyho, kamaráda hlavní postavy Štěpána Šafránka. V hledáčku svých obdivovatelek je tedy už přes 30 let.

Vojtěch Dyk

Na tomto seznamu rozhodně nesmí chybět ani český herec a zpěvák Vojta Dyk.

Tento 36letý idol mnoha žen se dostal do širokého povědomí zejména díky své hudební skupině Nightwork a účinkování v několika televizních seriálech. Za své hudební výkony získal mimo jiné i cenu TýTý.

KAM DÁL: Kateřina Hrachovcová se ukázala polonahá. Sklidila obdiv nejen za dokonalou postavu