Simona Krainová nafotila jednu z nejodvážnějších obálek časopisu v kariéře

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Krásná Simona Krainová se chlubit svou dokonalou postavou rozhodně nestydí, pravidelně to dokazuje na svém instagramovém profilu. Nyní to ale všem připomněla i v papírové formě. Titulní stranou časopisu Emma šokovala fanoušky.

Simona Krainová je jednou z nejznámějších českých topmodelek. Předváděla oblečení na módních přehlídkách prestižních značek a za svou kariéru podstoupila nesčetně módních focení. Přesto svou poslední fotografií na obálce překvapila.

Dokazují to její sebevědomé pózy na fotografiích, které sdílí na svém instagramu, ale i její dokonalá postava, se kterou se modelka neváhá pochlubit.

V minulosti už byla na obálkách celé řady časopisů, včetně Marianne, Marie Claire, ELLE a Diety, nyní se ale podle fanoušků opravdu překonala. Jedná se totiž o jednu z jejích nejodvážnějších fotografií, která kdy byla na obálce magazínu zveřejněna.

Modelka má na sobě na snímku pouze džínovou bundu a pomocí dokonale provedené pózy se chlubí svým dekoltem.

Pod příspěvkem na instagramu Simony Krainové se ihned objevily obdivné komentáře.

„Úžasná,“ napsal pod příspěvek jeden ze sledujících.

„Krasavice inteligentní,“ obdivovala modelku fanynka.

Modelka těsně před příspěvkem, kde se chlubí dokonale vyrýsovanou horní polovinou těla, sdílela video, kde svým sledujícím prozradila, jakými cviky mohou takového vzhledu dosáhnout. Zvládne to každý.

Jedná se o sérii cviků, které většina z nás dobře zná. Modelka ale klade důraz na to, že musí být správně prováděny, jinak si s jejich pomocí můžete způsobit spíše více škod než užitku.

KAM DÁL: Britney Spears oznámila šokující novinu. Její fanoušci nechápou.

Klíčová slova: