Simona Krainová prozradila recept na dokonalé břicho, ruce a hýždě

Krainová byla ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look, dokud ji v roce 2012 nenahradila Taťána Kuchařová
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Česká kráska Simona Krainová  vyslyšela prosby svých fanynek a v příspěvku na instagramu s nimi nasdílela celý návod na to, jak si vyrýsovat dokonalou postavu. Zvládne to každý! Vzhledem k neuvěřitelné figuře modelky se to určitě vyplatí.

Pokud toužíte po dokonalé postavě, ale doteď jste zkátka nevěděli, jak na to, nezoufejte. Instruktážní video od Simony Krainové, kde předcvičuje jógu spolu s jogínkou, která sestavu vytvořila, vás cvičením provede krok za krokem.

Nejde ani o nic příliš těžkého, s trochou píle zvládne tyto cviky opravdu každý a navíc jen za pár minut.

„Často mi píšete o cviky na bříško, zadek a nohy, tak tady máte úžasnou sestavu vytvořenou jógínkou, která dá zabrat každé partii na vašem těle. Navíc tyto cviky můžete provádět v teple vašeho domova. Tak co, ještě se tady najde někdo, kdo bude hučet, že to nejde, blablabla a není čas? Tak šup šup,“ objevilo se v popisu u videa.

Výmluvy na to, že na cvičení nemáte čas, vám tedy už nepomohou. Celá sestava účinných a tvarujících jógových cviků na instagramovém profilu Simony Krainové má totiž se vším všudy jen pouhé tři minuty.

Na tuto sestavu, která se v podání Simony zdá spíše jako odpočinkový relax než cvičení, si zkrátka najde čas úplně každý.

V józe se využívá plank k posílení hlubokých svalů břišní dutiny, aktivaci středu těla a posílení středu těla. Říká se, že pravidelným praktikováním planku se dokážeme dostat do lepší fyzické kondice a neodmyslitelně tak získat kontrolu nad svým držením těla,“ vysvětlila pod videem Simona benefity jedné z pozic, která se ve videu objevila. 

Mimo dokonalou postavu tedy těmito cviky docílíte i správného držení těla.

KAM DÁL: Kim Kardashian šokuje svou dokonalou postavou dokonce i po čtyřicítce.

Klíčová slova: