Jirešová, Maurerová, Mottlová a Rolins: Spojuje je stejná láska

Do jógy se zbláznily mimo jiné také Ivana Jirešová a Michaela Mauerová
 

Pokud jste během pandemie nabrali nějaká ta kila navíc a zároveň jste ztratili fyzičku, nezoufejte. Máme pro vás ideální řešení. Začněte s jógou. Je to skvělý způsob, jak zase začít s cvičením po dlouhé pauze a lehce shodit přebytečná kila. České celebrity na ni nedají dopustit!

Jóga je kombinací fyzického a mentálního cvičení. Nejen, že vám protáhne a posílí svaly, ale to samé udělá i pro vaši mysl. Po józe se zkrátka budete cítit jako znovuzrození.

K tomu, abyste s jógou začali, potřebujete jen karimatku a pohodlné oblečení. Nenechte se zastrašit komplikovanými jogínskými pózami a termíny. Může se jí začít věnovat úplně každý. Nezáleží na tom, kolik vám je let nebo v jaké jste fyzické kondici. Jednotlivá cvičení si můžete s pomocí lektora vždy upravit na míru přímo vašim potřebám. Mnozí se do jógy zamilovali tak, že se stala spíše jejich životním stylem než jen cvičením. Něco na tom tedy musí být...

Ivana Jirešová

Herečka se svou láskou k józe na instagramu rozhodně netají. Na svůj profil na sociální síti sdílí obdivuhodné pózy i své nové jogínské oblečení. Jógu na svém profilu doporučuje hlavně maminkám. „Díky ní se všechna ta únava snáší mnohem lépe! Ať žije jóga!“ napsala do popisku k jednomu z příspěvků. Dokonce jógu nazývá "jediným skutečným pomocníkem".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jirešová (@ivanajiresova)

Barbora Mottlová

Barbora se snaží své volné chvíle využít především ke cvičení. Pod příspěvkem na instagramu se dokonce přiznala, že nechápe, jak se během karantény může někdo nudit. Ona sama čas navíc uvítala, konečně mohla vytáhnout karimatku. „Vážně nechápu, jak se v karanténě může někdo nudit. Leda, že je lenoch lenošivá. KONEČNĚ mám čas na domácí jógu.“ 

Michaela Mauerová

Jogínka a herečka Michaela Mauerová už odpovídala mnoha lidem na otázku, co na té józe vidí. Pro většinu z nich je podle ní jóga prostě nuda, ale je to jen tím, že ji nikdy pořádně nezkusili. Michaela se na svém instagramovém profilu rozhodla ukázat, proč jógu miluje.

Fotka vlevo má znázorňovat, jak na lekci jógy přichází, a fotka vpravo jak odchází z lekce šťastná a plná euforie. K tomu asi není co dodat, nezbývá než to vyzkoušet na vlastní kůži.

Dara Rolins

Jóga je nepostradatelnou součástí života i pro slovenskou zpěvačku. Dara si tak udržuje svou krásnou postavu a slouží jí i jako určitá forma meditace. Pod příspěvky se o józe vyjadřuje jako o její lásce, a to už něco znamená!

 

KAM DÁL: Proč máte pořád hlad? Tři hlavní důvody, proč jen jíte a jíte.