Pražský hrad ovládlo zlé dvojče Miloše Zemana. Ten pravý žije v utajení a obdivuje Havla

Pravý Miloš Zeman drží svoji identitu pod pokličkou
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Není dne, abychom si nevšimli nějaké třaskavé zprávy z Pražského hradu. Miloš Zeman své občany rozhodně nenudí a některé svými kroky a výroky vytáčí k nesnesitelné zlosti. O to šokující je skutečnost, že ten pravý Miloš Zeman z prognostického ústavu, který pronesl svoji řeč v revolučních dnech na Letné, je uklizen do pozadí a my sledujeme kariéru jeho zlého dvojčete.

/SATIRA S NADHLEDEM/ Milované bonmoty, alkoholová viróza u korunovačních klenotů, láska k Číně a Rusku, navrch trošku hrátek s ústavou. Tento recept prozrazuje pouze jediného politika v České republice a je jím prezident Miloš Zeman. Aktuálně se jeho kancelář podělila o zajímavou informaci.

Při výročí 30 let od pádu komunistického režimu se nezúčastní žádného veřejného vystoupení. Paradoxně v těchto revolučních dnech vyrostla jeho osobnost na základě rozumného projevu z tribuny stadionu na Letné. Ještě v létě tohoto roku vystoupil v televizi s překvapivě kritickým hodnocením československé ekonomiky. Když se člověk podívá na tyto odvážné činy s optikou dnešní depresivní skutečnosti, nabízí se otázka. Jedná se stále o stejného člověka?

Zlé dvojče

Už na začátku srpna roku 1989 byl otisknut článek Prognostika a přestavba v Technickém magazínu, pod kterým byl podepsán nynější prezident České republiky. Právě tyto názory ho následně katapultovaly do Občanského fóra, díky kterému později stanul v čele sociální demokracie.

Je až k nevíře, jak se za ta léta pohled na svět tohoto muže změnil. Důvody však nehledejme v litrech vypité becherovky, vína, piva, vodky a vlastně všeho, co v sobě nese nějaké to procento alkoholu. Někde na počátku politické kariéry ve svobodném Československu proběhla zásadní výměna rolí. Nejdříve mělo jít o zcela logický a pragmatický krok.

Když to Miloš Zeman přežene s alkoholem, nasadí se na veřejnost jeho dvojče, jehož křestní jméno je Emil. Jsou totiž od sebe k nerozeznání. Zásadní rozdíl však najdeme v povahách obou mužů.

Emil byl vždy velkým milovníkem socialismu a škodolibé zábavy. Miloš intelektuál a humanista, který prostě neměl tak ostré lokty jako jeho bratr. A tak se v devadesátých letech z obyčejné výměny stalo fatální selhání, jehož důsledky sledujeme dodnes.

Opoziční smlouva

Osudový moment, kdy Emil vystřídal Miloše, se stal během jednání o tzv. opoziční smlouvě. I Václav Klaus si tehdy povšiml, že jednání bývají velmi nevyrovnaná a Miloš Zeman měl údajně názory jako den a noc. Spor uvnitř rodiny vybublal a bratr, který byl povolán do služby pouze, jako dvojník v případě problémů, se čím dál hlasitěji hlásil o slovo. „V tomto tajném šachovém souboji vyhrál větší hulvát,” sdělil z ústraní ten pravý Miloš Zeman, který žije schovaný na Vysočině. Nechal si narůst plnovous, zhubl zdravým životním stylem a stal se buddhistou. S okolím nekomunikuje, ale z blízkého zdroje se k nám donesla informace, že odpovídá skrze poštovní holuby.

Ti tak do redakce přinášejí útržkovitá hesla jako „Emil není Miloš,” či „Já bych na hradě Dalajlámu přivítal”. Jen těžko lze však z těchto hesel složit úplný příběh tohoto šokujícího odhalení.

„Za vším hledej opoziční smlouvu.” Tento poslední vzkaz, kterým o sobě dal pravý Miloš Zeman vědět, naznačuje, že oficiální výměna občanských průkazů nastala právě v této době. Když se později zlé dvojče Miloše Zemana poprvé pokusilo o dobytí Pražského hradu, bratr se ozval, a proto vše dopadlo takovým debaklem. Poslanci ČSSD si uvědomili, koho by vlastně zvolili. I Emil se tak uklidil na Vysočinu, nikoli však navždy.

Dnes tak sledujeme největší ústavní podvod v moderních dějinách naší země. Prezidentský post drží muž, který vyrostl na zádech svého bratra a navíc se vůbec nejmenuje Miloš. Emil Zeman tak svými názory pošlapal dobrou pověst rodinného jména, které v revolučních časech vyšlo správným směrem. Neúčast prezidenta při oslavách 30 let od osudové demonstrace 17. listopadu je tak nepřímým důkazem, že tento muž není tím, za koho se vydává.