Vašek Matějovský v Čechách míří do nemocnice! Proč není na Survivoru?

Vašek Matějovský si získal fanoušky v seriálu O mě se neboj
Zobrazit fotogalerii (7)
  |   zajímavost

Idol žen ze seriálu O mě se neboj Vašek Matějovský končí v soutěži Survivor. Podle sociálních sítí už je dokonce zpátky v Čechách, chodí o berlích a chystá se prý na operaci, která bude dost pravděpodobně třeba. Během her si totiž poranil nohu, takže nebylo možné, aby v soutěži dál pokračoval. V prvních dílech se přitom na chvíli ztratila i Kateřina Klinderová, která měla také zdravotní problémy.

Už v první sérii Survivoru odcházely kvůli zdravotním problémům hlavně celebrity. Zdá se, že jinak tomu nebude ani teď! Občas se spekuluje, že jsou to právě známé osobnosti, které mají sjednáno, že se budou účastnit jen několika dílů a pak odejdou. Televizní štáb ale nikdy nic takového nepotvrdil.

Matějovský už je doma za svou láskou

Oblíbený idol ženských srdcí však končí tak trochu nedobrovolně. Vašek si poranil koleno natolik, že možná bude muset dokonce na operaci. Proto už je zpátky v České republice, odkud své fanoušky pozdravil se slovy, že tu máme tak trochu zimu.

Survivor byl pro Vaška i zkouškou vztahu. Nově tvoří pár s půvabnou Karolínou, se kterou byl v době, kdy odlétal do Dominikánské republiky, jen krátce. Spekulovalo se, zda ho tam neuloví Andrea Bezděková, která randila s Markem Lamborou v době, kdy byl – podobně jako Vašek – na vrcholu, ta ale dala přednost své staré lásce Petru Havránkovi, což pravděpodobně v Čechách působí Gábi žaludeční vředy.

Vítej doma, Vašku!

Vašek Matějovský moderuje na Fajn rádiu ranní show. Zahrál si také v seriálu O mě se neboj jednu z hlavních rolí – vedle Veroniky Arichtevy. V Survivoru se představil jako pohodář, který nezkazí žádnou legraci. Ostudu si tak rozhodně neudělal, ačkoliv končí mezi prvními.

Už teď se můžeme těšit, jak vtipně bude o svých zážitcích vyprávět. Snad si neponese následky drsné reality show do konce života. 

Zdroj: TV Nova, Instagram

KAM DÁL: Lucie po Výměně říká, že Petra je lhářka. Na svého manžela poslala policajty, kteří ho odvezli na psychiatrii.