To tedy byla kost: Krainová ukázala fotku ze svých začátků v Paříži i neuvěřitelně podobnou sestru

Jejím prvním manželem byl moderátor Bořek Slezáček, 5. září 2010 se provdala za podnikatele Karla Vágnera ml.
 

Za pár dní (přesně 19. února) oslaví Simona Krainová své 48. narozeniny. Tento věk by jí ale snad nikdo nehádal. Vypadá stále výborně. Zdravý životní styl a sem tam drobná úprava, která přírodě pomůže. To vypadá jako ideální recept na krásu. Je ale fakt, že topmodelce v tomto ohledu sudičky opravdu přály.

Paříž 1992 a začátky mojí dlouhé cesty světem, rádoby dravá kočkovitá šelma, napsala si Krainová na úvod svého postu k fotce na Instagramu, která dokazuje, že krásou na ní příroda rozhodně nešetřila. 

„Uvnitř zmatená plná strachu a očekávání. Žádný mobilní telefony (prachy na cihlu od motoroly jsem neměla), žádný skype, whatsapp, instáč, fb, žádný kontakt se světem okolo,“ pokračuje maminka synů Maxe a Bruna.

Sestra je také moc krásná

Kdo ví, kde by byla její kariéra dnes. V době sociálních sítích by dost možná měla několik milionů sledujících z celého světa a firmy by se ještě více praly o to, aby propagovala jejich výrobky. Na druhou stranu je pravda, že ani teď si nemůže příliš stěžovat.

Málokdo možná ví, že Simona má sestru Yvonnu. A když se podíváte na fotky, občas jdou od sebe jen těžko rozeznat. Zkrátka geny jsou geny...

 

KAM DÁL: Babiš s Landou zakládají tajemný řád. Velmistrem se stane Jiří Ovčáček.