Seznamka ELITEdate uzavírá naši řadu v poznávání seznamek na internetu

Hlavně v tom seznamování býti na úrovni...
 

Seznamka ELITEdate je poslední seznamovací agenturou na českém trhu, kterou jsme zvědavě využili k poznání, co nám asi tak může nabídnout, a v čem se bude lišit od ostatních seznamovacích agentur. Takže s chutí do toho

Po zadání do vyhledavače se nám představila hlavní stránka seznamky ELITEdate. Jukaly na nás čtyři profily lidí, kteří se na nás usmívají a lákají nás k tomu, abychom se ihned registrovali. Bez registrace se totiž nehneme dál. Jakási klasika na seznamkách. Krom seznamky štěstí.cz. Tam si můžeme prošmejdit předem místa, kde bychom našli a viděli toho, kdo by nás eventuálně zaujal. I možnost výběru bez jakékoliv registrace.

 

Takže se jukneme na ty čtyři, co nás vítají. Hm. Zdá se, že to bude seznamka pro velmi náročnou klientelu. Manažerka, Bankéř, Podnikatelka, Systémový analytik. Až jsem málem po tom začal vykat i počítači. A zase to slovo… na úrovni. Jejda, což pak je to nějaká modla na seznamkách?

 

Jistě víme i ze své praxe, pokud jsme na seznamkách, o čem je ta úroveň. Směsice lidí, reakcí, odpovědí, a garantuji vám předem, že o té úrovni velice rychle začnete přemýšlet, neb občas člověk žasne, na koho na seznamkách narazí, a vězte, že to s úrovní nemá nic společného. Ale budiž, tak jsme na úrovni, a co dál?

 

Zaregistrujeme se

 

Vyplníme základní data o sobě, a začne opětovné kolečko puntíkování odpovědí na otázky… Otázka a 7 koleček, od vůbec ne, až po, zásadně ano. No a ty si vyber človíčku, na jakou úroveň se cítíš.  Takže klikáme, čteme a dostáváme se pomalu na další a další otázky. Jak se vidíme, jak bychom reagovali, čeho si ceníme a naopak, no… jsou to desítky otázek. Do toho pár obrázků, které bychom si vybrali, bydlení, dovolená, sport, a jsme nakonec na 100% vyplnění dotazníku. Potvrdíme mail, z něho potvrdíme zpětně potvrzení a můžeme vstoupit.

 

A co to nevidíme

 

Ano přehled plateb na vymezený čas, kdy budeme VIP a budeme mít zaplacen členský příspěvek. Není to zas drahé, oproti třeba seznamce eDarling, kde poplatky se pohybují v tisících korun, těch 800 Kč na půlrok obětujeme a pak už je na nás koho a co tam vlastně vůbec najdeme.

 

Jen představa toho, že spatříme alespoň nějaká profilová fota jasně a ostře, je doopravdy sen. Jako většina seznamek je i tato postavena tak, že profily spatříte až po zaplacení.

 

Na základě vašeho vyplněného profilu vám systém vybere ty nejvhodnější protějšky, a můžete si už volit vaší cestu poznáváním.

 

Jediné, co zde je zcela zadarmo, je podle výsledku vašeho vyplněného dotazníku o vás vypracovaný profil jaký jste, jakou máte povahu, zkrátka takový seznamovací osobní profil, že se sami budete divit, jaký jste vlastně borec na konec, aniž byste třeba tušil své skryté vlastnosti.

 

Na závěr si můžeme snad jen přát, abychom už konečně narazili na toho pravého. Dle této seznamky je na úrovni, dle profilů, kdo je kdo, tomu dost napovídá, ale zase… Jak už jsme v životě slyšeli, takoví lidé hledají seznámení úplně jinde než přes internet, kde se dá najít leccos a leckdo.  A známe i osobně internet a seznamky, i příběhy kolem nás co slyšíme, nebo i zažili, a ne jednou.

 

Perlička přece jen nakonec. Seznamka se specializuje na úzký kruh lidí, od středoškolského a vysokoškolského vzdělání. Jiní nemají šanci. A jak tato seznamovací agentura má na svých stránkách tučně napsáno:

Nesnažíme se oslovit každého, ale jen určitou skupinu lidí, kteří hledají vážný vztah a kultivovaného partnera na úrovni. K tomu dodává věk… do 45 let.

 

Musím končit, neb z té úrovně se mi už motá hlava, a mohl bych něco napsat pod úroveň.

 

Takže závěr…Moc ničemu nevěřte, dokud se osobně nesejdete, a buďte při setkání na úrovni a kultivovaní. Ale hlavně buďte sví...

 

Deset seznamek co jsme propátrali s pohledu chlapy, který neznaje úskalí seznamek a jejich požadavků na registraci, o platbách nemluvě dosáhlo konce. Výsledky a odkazy na jednotlivé seznamky najdete zde.