Bezdomovkyně se pochlubila svým novým luxusním domem

Mladá žena se dokázala dostat z ulice až do svého vysněného domu za pouhých několik let (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Žila na ulici a topila se v dluzích, nakonec se ale na sociální síti pochlubila s domem svých snů, do kterého se nově nastěhovala. Ve videu se svěřila i s tím, jak přesně to dokázala. Příspěvek obletěl internet.

Ženě, která byla kdysi až po uši v dluzích a žila na ulici, se splnil sen. Nastěhovala se do luxusního domu v atraktivní lokalitě a vyzdobila si ho podle svého. Ve videu, které sdílela na svém profilu na sociální síti, mimo jiné také uvedla, že nejdříve žila na ulici, poté se její situace zlepšila, ale ne o moc.

Nastěhovala se do bytu, ve kterém sice bylo velmi těsno, ale rozhodně to bylo lepší než být bez domova. Bydlela v garsonce s dalšími čtyřmi lidmi. V jednopokojovém bytě s jednou koupelnou tedy žilo pět lidí, Taylor ale neztrácela naději.

Její pozitovní přístup se jí nakonec vyplatil. Od doby, co se nastěhovala do bytu, který svou stísněností připomínal spíše konzervu sardinek, uplynulo pouhých pět let a Taylor si nyní plní své sny.

Řadě sledujících ale přišla tak obrovská změna za pouhých 5 let naprosto nereálná a začali se dívky ptát na to, jak přesně se dokázala za pouhých několik let dostat z ulice až do luxusní vily. Taylor jim na jejich otázky odpověděla napřímo a popsala jim, co všechno pro splnění svých životních cílů udělala. Nebylo to lehké.

„Žila jsem na naprostém minimu, šetřila jsem, kde jsem mohla. To je také jeden z důvodů, proč jsem nějakou dobu žila na uliciTaké jsem dělala podezřelé kšefty. Šlo o zkoumání mého mozku a podobné věci. Napracovávala jsem si hodiny navíc, extrémně moc. Potom jsem to všechno investovala,“ vysvětlila Taylor.

 

@taybeepboop Had to cut out so much cause of time! Missing 3rd bedroom, laundry room, & extra bathroom#apartmenttour #homedecor #interiordesign #DIYwithBlock ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

 

KAM DÁL: Vynalézavá dívka načapala přítele pomocí jednoduchého triku.

Klíčová slova: