Vynalézavá dívka načapala přítele pomocí jednoduchého triku

Žena zjistila, že se její přítel tajně dívá na fotky jiných žen v plavkách (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevilo video, ve kterém mladá žena sdílela geniální tip. Šlo o jednoduchý způsob, jak zjistit, jestli se její přítel dívá na fotky jiných žen. Některé fanoušky tím rozčílila, jiní ho označili za dokonalý.

Tiffany Kristen měla podezření, že jí její partner neříká pravdu. Zamyslela se a odhalila jeho lež pomocí jednoduchého triku.

Její přítel seděl na videu naproti ní na gauči a díval se na něco na svém mobilu. Na jeho displej ale žena neviděla, nebo si to alespoň myslel. V momentě, kdy se díval na mobil, se ho Tiffany zeptala, na co se dívá.

„Na auta,“ odpověděl jí její přítel bez jediného zaváhání, to ale byla lež. Tiffany totiž měla vedle něj na gauči natažené nohy, kterými tajně držela kosmetické zrcátko. Tento vynalézavý trik jí umožnil nahlédnout na displej mobilu jejího přítele, auta tam ale nebyla.

Partner Tiffany ale o zrcátku nevěděl a lhal dál: „Koukám se na sporťáky, vždycky jsem takové auto chtěl,“ pokračoval nic netušící mladík.

Na zrcátku bylo ale jasně vidět, že si prohlíží fotky jiných žen v plavkách. Tiffany ho v ten moment poprosila, aby jí jeden z vozů ukázal. Nejspíše doufala, že konečně přizná barvu, to se ale nestalo.

V momentě, kdy ho poprosila, aby jí ukázal auta, na která se dívá, rychle přepnul stránky na mobilu a otočil na ni fotku modrého sporťáku.

Nakonec Tiffany okomentovala jednu z žen: „Ta v těch červených plavkách je fakt pěkná.“ V ten moment mladík pochopil, že jeho přítelkyně nějakým způsobem vidí, na co se dívá. Otočil se za sebe a uviděl tam malé zrcátko.

Komentáře pod videem se zaplnily vzkazy, ve kterých sledující radili Tiffany, ať vztah okamžitě ukončí.

 

@tiffanykristenxo Answer @im_siowei ♬ Oh No - Kreepa

 

 

KAM DÁL: Dokonalá pomsta nevěrnému manželovi. Žena ukázala, jak na to.

Klíčová slova: