Dokonalá pomsta nevěrnému manželovi. Žena ukázala, jak na to

Žena o svém nepříjemném zážitku napsala knihu, která se stala hitem (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Manžel, který měl aféru s devatenáctiletou dívkou, si příště podobné chování dobře rozmyslí. Nakonec totiž vše dopadlo ve prospěch jeho manželky, která dokázala z celé situace vytěžit naprosté maximum.

Gabrielle Stone se na svém profilu na sociálních sítích svěřila s tím, že ji její bývalý manžel podváděl. Jeho milenkou byla devatenáctiletá dívka.

Dokonce i objevily fotografie, na kterých je jeho milenka zobrazená v jejich společném domě. To ale nebylo vše. Dále také zjistila, že její bývalý manžel jel se svou mladou milenkou dokonce i na dovolenou, a to společně s jejími rodiči.

Těm samozřejmě o všem lhal, dokonce si i pro tu příležitost změnil jméno, představil se prý tehdy jako Daniel, což jeho skutečné jméno není.

„Můj manžel měl aféru s devatenáctiletou dívkou, trvalo to celých šest měsíců,“ uvedla žena ve videu, zatímco se s kamenným výrazem dívala přímo do kamery.

„Našla jsem fotky, jak sedí na našem společném gauči,“ pokračovala. „Dokonce jel na dovolenou s jejími rodiči, kterým lhal. Řekl jim, že se jmenuje Daniel...,“ řekla.

Ke konci videa ale sledující naprosto šokovala tím, jak se s celou situací rozhodla vypořádat.

Ti, kteří se domnívali, že se z nepříjemného zjištění složí, se šeredně spletli. Gabrielle všem ukázala, jak by se v takové situaci mělo postupovat. Dokázala z ní totiž vytěžit naprosté maximum a stala se tak živoucím důkazem toho, že přísloví "všechno zlé je pro něco dobré" platí.

Podvedená žena okamžitě zažádala o rozvod a rozhodla se o svém nepříjemném zážitku napsat knihu. Její dílo pojednávající o zradě člověka, kterému věřila, se stalo hitem. Za výdělek z prodeje knihy si tak zanedlouho koupila nový dům. Tou nejsladší pomstou je úspěch.

Dokonce ani neztratila smysl pro humor, postavu svého manžela v knize totiž pojmenovala Daniel.

Pod příspěvkem jí celá řada sledujících pogratulovala k literárnímu úspěchu a také k tomu, že dokázala změnit tak nepříjemný zážitek na své osobní vítězství.

Řadu svých fanoušků, kteří si v životě prošli něčím podobným, podle komentářů inspirovala se nevzdávat.

 

 

 

KAM DÁL: Pár se vydal do opuštěného domu. Objevili poklad se smutným příběhem.

Klíčová slova: