Pár se vydal do opuštěného domu. Objevili poklad se smutným příběhem

Restauratéři v domě objevili smutný příběh mladého páru (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladý pár svého rozhodnutí prozkoumat opuštěný dům v americkém Arkansasu rozhodně nelitoval. Kdysi v něm totiž žil válečný pilot, který bojoval ve druhé světové válce a něco po sobě v domě zanechal. Poklad je ohromil i dojal.

Laine a Kevin Berry se specializují na restauraci historických objektů a nedávno svou pozornost zaměřili na opuštěný dům, který se nachází v Americe, ve státu Arkansas. Poté, co začali dům blíže zkoumat, se nestačili divit.

Zjistili, že v něm žil válečný hrdina, který za druhé světové války pilotoval válečný letoun. V domě totiž objevili box plný vzpomínek, dokonce i se zásnubním prstýnkem ze čtyřicátých let. Na jejich účet na sociálních sítích sdíleli video, ve kterém jejich dojemný objev náležitě zdokumentovali.

Pilotem, který v domě s největší pravděpodobností žil, byl Clifford Fluitt, podle fotografií a výstřižků z novin a dalších indicií byli Kevin a Laine schopni dokonce i zjistit, kdo byla jeho snoubenka, byla jí Majorie Mae Ingram.

Box, který v domě našli, byl totiž plný jejich společných fotografií.

„Dokonce jsme v té krabičce našli i svatební oznámení, na kterém nebylo vyplněné datum. Tehdy si totiž nikdo nemohl být jistý tím, kdy se bude moci vrátit a vzít si dívku, kterou miluje,“ objevilo se u příspěvku.

„Nakonec se ale rozhodli, že svatba bude 1. září,“ dodal pár.

Z výstřižků z novin ale zjistili, že Clifford byl vyslán na velmi nebezpečnou misi, na kterou nastoupil jako pilot torpédového bombardéru Avenger. Chystal se na nebezpečný nálet na území nepřítele, kterým bylo v té době Japonsko.

V krabici byly dokonce i milostné dopisy, které si zamilovaný pár posílal během druhé světové války prostřednictvím telegramu. Nakonec ale pár u příspěvku odhalil, že Clifford tragicky zemřel ve válce pouhé dva týdny předtím, než si měl brát Majorie Mae.

 

@ourrestorationnation Its amazing what you find in #abandonedhomes #ww2 #ww2veteran #ww2hero #lovestory #historic #oldhousetiktok #lostlove ♬ 3-minute meditation with a low and calm tone of bamboo flute(1030414) - Tata Yamashita

 

 

KAM DÁL: Dcera Ivy Kubelkové zazářila na módní přehlídce. Oblékla se do zlata.

Klíčová slova: