Budoucí matka nemohla uvěřit tomu, co si její přítel vzal do porodní místnosti

Muž si na porodní sál přinesl hrací konzoli, jeho partnerka z toho moc nadšená nebyla
  |   zajímavost

Muž chtěl při porodu podpořit svoji přítelkyni a vydal se tak spolu s ní na porodní sál. Všechny ale šokoval tím, co s vzal s sebou. Zatímco vedle něj trpěla v bolestech, si užíval svoji oblíbenou aktivitu.

Když se pár sejde v porodní místnosti, tak jde většinou o velmi intimní chvilku a muži se snaží být jejich ženám fyzickou i psychickou oporou, aby v tom nebyly samy. To ale nebyl případ muže, který je zobrazený ve videu na sociálních sítích.

Mladík si totiž s sebou k porodnímu sálu přinesl hrací konzoli a zatímco jeho přítelkyně trpěla, hrál akční střílečky. Video se okamžitě stalo hitem, viděly ho statisíce lidí a vysloužilo si stovky komentářů.

Natáčela ho žena vleže v nemocnici, zatímco se chystala rodit. V příspěvku je možné vidět jejího přítele, jak stojí vedle ní s hracím ovladačem v ruce a sluchátky na uších. K televizi v místnosti má připojenou hrací konzoli a na obrazovce je s největší pravděpodobností nějaký druh střílečky.

„Zlato, proč máš s sebou hrací konzoli?“ zeptala se žena.

„Jen jednu hru, slibuju,“ odvětil jí muž.

To ale budoucí matku příliš neuklidnilo, bála se totiž, že její partner kvůli hře zmešká prvních několik okamžiků s jeho ratolestí.

„On snad kvůli těm hrám propásne narození svého syna!“ uvedla ve videu.

Sledující byli chováním muže naprosto znechuceni, prý vědomě zraňuje city jeho partnerky a dostatečně ji nerespektuje.

„Já teda hraju hry, ale tohle je prostě hrozné chování. On tu holku vůbec nerespektuje,“ napsal jeden ze sledujících.

 

@anxietycouple He’s going to miss his sons birth due to that Xbox  #foryou #fyp #couplegoals #pregnant #pregnancy #laboranddelivery #labor #fortnite #xbox ♬ original sound - Anxiety couple

 

 

Zdroj: TikTok/@anxietycouple

KAM DÁL: Ženu prý v minulém životě upálili na hranici. Má důkazy

Klíčová slova: