Ženu prý v minulém životě upálili na hranici. Má důkazy

Žena je přesvědčená o tom, že ji v minulém životě upálili na hranici (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Sebezvaná čarodějnice tvrdí, že přesně ví, kým byla ve svém minulém životě, a dokonce i to, jak skončil. Prozradila dokonce, i jaké znamení na kůži podle ní značí, že daný člověk v minulém životě zemřel v ohni.  

Stephanie na svých sociálních sítích tvrdí, že je čarodejnice, která vidí do minulosti, a to nejen té její.

Údajně totiž pomáhá lidem zjistit, co se dělo v jejich minulých životech a jak to ovlivňuje ten současný. Za svou praxi údajně mezi svými klienty objevila hned několik podobností. To jí pomohlo ustanovit určitá pravidla, podle kterých mohou její sledující zjistit, kým byli v minulém životě a co se jim stalo.

„Pomáhám lidem zjišťovat, co se dělo v jejich minulém životě, dělám to každý den. Existují určité věci, které se často opakují. Zjistila jsem mimo jiné i to, že ti klienti, kteří byli v jejich minulém životě upáleni na hranici, se nebojí ohně,“ vysvětlila ve videu.

„Většinou jsou ohněm naopak fascinovaní. Já jsem také zemřela upálením na hranici a oheň miluju. Tohle se zkrátka u všech opakuje,“ pokračovala. To podle ní dokazuje, že je její teorie správná. 

Blízký vztah k ohni je podle Stephanie ale specifický pouze pro smrt na hranici. Uhoření v domě nebo v jiném, běžnějším typu požáru, náš současný život ovlivňuje opačně.

„Pokud jste ale v minulém životě uhořeli v bytovém požáru, v lesním požáru nebo zkrátka v jiném typu požáru než na hranici, tak to naopak vytváří obrovský strach z ohně, který se přenáší do dalšího života,“ vysvětlila.

Dalším indikátorem smrti ohněm v minulém životě jsou podle ženy červená znaménka na kůži.

 

Zdroj: TikTok/@thecelticsbrew

KAM DÁL: Dívka prozradila, co našla pod postelí v motelu. Dost ji to vyděsilo.

Klíčová slova: