Dívka prozradila, co našla pod postelí v motelu. Dost ji to vyděsilo

Dívka našla tajnou místnost pod postelí v motelu
  |   zajímavost

 Addison našla pod postelí v americkém motelu něco, z čeho jí hrůzou vstávaly vlasy na hlavě. Vše zdokumentovala na video a nález přirovnala ke scéně z hororu. Příště si ubytování v podobném zařízení dobře rozmyslí.

Addison Cassel strávila jednu noc v Greybull motelu v americkém Wyomingu. Nebyl to ale ten nejlepší zážitek. Na podlaze vedle postele si totiž všimla obdélníkového výřezu v koberci a rozhodla se zjistit, o co se jedná.

Pokoj s ní sdílela její babička, která jí pomohla nadzvednout koberec i volné panely v podlaze. Jeden z nich šel odklopit poměrně lehce a další se jim podařilo vyviklat pomocí propisky. Addison vše poctivě dokumentovala.

„Já jsem v motelu seděla na posteli a všimla jsem si, že koberec vedle postele má v sobě vyříznutý obdélník. Společně s babičkou jsme ho nadzvedly. Byly tam dřevěné panely, které se nám ale podařilo odklopit,“ uvedla ve videu.

„Našly jsme pod naší postelí tajný pokoj. Motel, ve kterém přespáváme, má ale jen jedno patro,“ popisuje ve videu, zatímco svítí baterkou do hrůzu nahánějícího prostoru pod podlahou. Dokonce i přesto, že do místnosti žena posvítila, neviděla, kde končí.

Sledující, kteří na příspěvek narazili, ho porovnávali ke scénám z hororů. „To mi připomíná jeden film, kde se majitel hotelu mohl tajně pohybovat mezi jednotlivými pokoji a zabíjel tam jeho hosty,“ napsal jeden z nich.

„Divím se, že na vás po otevření nevykoukl klaun,“ uvedl další.

Některé komentáře ale přišly i s logickým vysvětlením. „Myslím si, že to je úniková cesta, má ji každé takové zařízení, aby hosté hotelu mohli rychle zmizet v případě nějaké krizové situace,“ vysvětlil jeden z uživatelů. Video se stalo hitem, někteří uživatelé na sociální síti dokonce začali zveřejňovat své reakce na děsivý objev.

 

@gustavo.antonio21 #duet with @addisoncassel #hotelroom #14cameras ? #creepy #IKnowWhatYouDid #xyzbca #TreatiestCupContest #OneSliceChallenge ♬ Oh No - Kreepa

 

 

Zdroj: TikTok/@gustavo.antonio21

KAM DÁL: Dívka varovala, proč by lidé neměli své domácí mazlíčky nechávat spát v posteli

Klíčová slova: