Dívka varovala, proč by lidé neměli své domácí mazlíčky nechávat spát v posteli

Morče vytvořilo ženě nový nelichotivý účes, zatímco spala. Nyní varuje před společným odpočinkem s domácími mazlíčky
  |   zajímavost

Celá řada majitelů koček, psů a dalších domácích mazlíčků zkrátka nemá to srdce, aby svým čtyřnohým kamarádům zakázala spát s nimi v posteli. To se jim ale může pořádně vymstít, varovala majitelka jednoho zvířecího společníka.

Gara Sullivan je majitelkou morčete Gaby, s nímž někdy společně spí. Jednoho dne se jí ale tento pro řadu lidí běžný zvyk pořádně vymstil.

„Někdy, většinou když jsem toho trochu víc vypila, nechávám Gaby spát spolu se mnou,“ přiznala se ve videu, na kterém bylo vidět, jak drží svého čtyřnohého mazlíčka v náručí. Jednoho dne ráno ale mladá dívka zjistila, že Gaby není zrovna nejbystřejší, a jejich zvyk společného odpočinku tak dospěl ke svému konci.

„Jednou ráno jsem se probudila, abych si došla na záchod, zrovna bylo Díkuvzdání. Při cestě do koupelny jsem se na sebe podívala do zrcadla a nemohla jsem uvěřit svým očím,“ pokračovala Gara.

Gaby se totiž nejspíše vzbudila uprostřed noci a měla chuť na malou svačinku, bohužel ale zrovna neměla po ruce mrkev či okurku, tak se rozhodla začít hodovat na vlasech své nic netušící majitelky. Odnesla to její ofina.

Když se Gara vzbudila, na hlavě jí místo ofiny zůstaly asi jen tři centimetry vlasů, které trčely směrem nahoru. Byla to katastrofa. Dívka našla zbytek své blond ofiny ležet na zemi.

„Ona ty vlasy ani nesnědla, jen je překousala a nechala je tak ležet,“ dodala v příspěvku.

Někteří sledující se ale nevinně vyhlížejícího hlodavce zastali. Vysvětlili Gaře, že morčata si někdy navzájem koušou srst nad očima, aby lépe viděla. Gaby se tak o svou majitelku údajně chtěla jen postarat.

 

@garasullivan

 

♬ Oh No - Kreepa

 

 

Zdroj: TikTok/@garasullivan

KAM DÁL: Mladý pár ušetřil na koupi domu. Při jeho rekonstrukci ale našli něco děsivého

Klíčová slova: