Mladý pár ušetřil na koupi domu. Při jeho rekonstrukci ale našli něco děsivého

Noví majitelé starého domu v něm našli mimo jiné i spálenou figurku a opálené staré fotografie
  |   zajímavost

Koupili dům výhodně v aukci, ale nyní litují. To, co při jeho renovaci našli, by totiž znepokojilo i ostřílené lovce duchů. Pár vše zdokumentoval a video sdílel na sociální síti. Sledující jim radili, ať se okamžitě odstěhují.

Mladá dvojice začala opravovat dům, který byl postaven ve 20. letech minulého století, a čekalo je několik nepříjemných překvapení. Nemovitost si pořídili v aukci a předtím, než začali na dům přihazovat, si o něm nezjistili dostatek informací. Dokonce i přiznali, že udělali "velkou chybu".

„My jsme udělali obrovskou chybu. Koupili jsme si dům postavený po roce 1920 a nezkontrovali jsme jeho papíry,“ napsali do příspěvku.

V domě totiž objevili jeden zazděný pokoj a rozhodli se, že ho chtějí využít. Když se ale do skryté místnosti probourali, uvědomili si, že jejich nový dům má za sebou nejspíše temnou minulost. To, co našli uvnitř, je totiž hodně překvapilo.

„Nejdřív jsme si mysleli, že je ta místnost prázdná, ale pak jsme si uvědomili, že na stropě toho pokoje je na háku zavěšená taška,“ stálo ve videu.

Když sundali tajemnou tašku z háku dolů, tak se nestačili divit. Uvnitř totiž byla stará Bible, dopisy a pohledy. Sledující v prostoru pro komentáře podotkli, že by se mohlo jednat o nějaký typ starého rituálu. Nález staré Bible v opuštěné místnosti pod schody ale nebyl to nejhorší.

Na půdě noví majitelé domu totiž objevili starý kufr, který skrýval něco ještě mnohem podivnějšího.

„To, co bylo v tom kufru, nás docela znepokojilo. Našli jsme v něm spálenou starou figurku, plyšového medvídka a krabičku zabalenou v tašce,“ sdělili sledujícím.

V krabičce po jejím otevření našli malou deku, opálenou rodinnou fotku a zrcadlo.

Někteří lidé páru radili, aby si okamžitě sbalili věci, dům opustili a už se do něj nikdy nevraceli. Další ale byli přesvědčeni, že se o žádný rituál z černé magie nejednalo. Podle některých sledujících totiž šlo o památku na dítě, které bývalí majitelé domu ztratili, to by podle nich vysvětlovalo rodinné fotografie, deku i medvídka.

 

@geebeetv To summarise …#renovation #oldhousetiktok #project #scary #creepy #haunted #mistake #ohno ♬ Oh No Oh No - Kreepi

 

 

Zdroj: TikTok/@geebeetv

KAM DÁL: Pracovnice hospicu prozradila, co pacienti vidí těsně před smrtí

Klíčová slova: