Pracovnice hospicu prozradila, co pacienti vidí těsně před smrtí

Lidé před smrtí údajně vídají jejich blízké, ale i domácí mazlíčky
  |   zajímavost

Zdravotní sestra, která pracuje s těžce nemocnými a nevyléčitelnými pacienty, prozradila, co většina z nich vidí před smrtí. Údajně je tento typ vidin tak častý, že jsou na podobné situace zdravotní sestry vyškolené.

Pracovnice hospicu Julie prozradila, že lidé, se kterými ve zdravotním zařízení pro ty s nevyléčitelnými chorobami a těžce nemocné pracuje, často mívají stejný typ vidin, a to předtím, než zemřou. Údajně se většinou jedná o vidiny jejich nejbližších, kteří je před smrtí přicházejí navštívit.

Julie vysvětlila, že se rozhodně nesnaží smrt nějak zkrášlovat, ale že to tak opavdu je. „Všichni jednou zemřeme, tak vám chci jen sdělit svoje nejoblíbenější fakta, která se smrti a umírání týkají,“ prozradila ve videu, které sdílela na sociálních sítích.

„Jedním z pžíznaků umírání, o kterém v hospici informujeme všechny naše pacienty a jejich rodiny, je něco, čemu říkáme vizionářství. Tohle neříkám jen proto, že bych se snažila umírání nějak zlepšit, to se opravdu děje,“ pokračovala.

Podle zdravotní sestry se tyto vize objevují již několik týdnů předtím, než daný pacient začne umírat.

„Obvykle měsíc nebo několik týdnů před smrtí začne člověk, který umírá, vídat své mrtvé příbuzné, milované, přátele, nebo dokonce i domácí mazlíčky. Opravdu je v té chvíli fyzicky vidí. Někdy se mu mohou ale zjevit i ve snu, většinou se tak děje ale v reálném čase. Tyto vidiny většinou pacienty nijak nerozruší, právě naopak. Vidiny blízkých je uklidní a oni se poté umírání a smrti samotné tolik nebojí,“ prozradila pracovnice hospicu.

Zdroj: TikTok/@hospicenursejulie

KAM DÁL: Žena se svým tátou napodobila fotku z dětství. Rozplakala fanoušky

Klíčová slova: