Žena se svým tátou napodobila fotku z dětství. Rozplakala fanoušky

Nevěra nebyla to nejhorší
  |   zajímavost

Studentka na sociální síti sdílela video, ve kterém se snaží napodobit fotografii, kdy byla ještě malá holčička a poprvé se chystala do školy. Chtěla tak oslavit maturitu, své sledující tak dohnala k slzám.

Jenna White přišla na originální způsob, jak oslavit to, že úspěšně dokončila střední školu, a rozhodla se se svým tátou napodobit snímek, který spolu pořídili před více než deseti lety. Tehdy se chystala jít poprvé do školy a na snímku je se svým otcem, který ji drží v náručí a pózuje ve dveřích.

Dívka si dokonce sehnala oblečení podobné tomu, které měla na sobě před lety, a poprosila svého tátu, aby se s ní o napodobení snímku pokusil.

Když její sledující viděli výsledek jejich společné snahy, byli dojatí k slzám. Otec i dívka se totiž na fotografii tváří stejně nadšeni jako kdysi těsně před začátkem Jennina prvního školního roku. Podle fanoušků dívky to ukazuje, jak si je její rodina blízká.

„Nikdy jsem tolik nebrečela, jako když jsem tohle fotila. Rok 2009 a rok 2022,“ přiznala se dívka v popisu videa.

Video viděly statisíce lidí a vysloužilo si stovky komentářů. Většina z nich chválila originální nápad dívky i jeho provedení.

„Vy spolu máte skvělý vztah, je to vidět,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Tohle je tak krásný! Já bych dala všechno za to, abych měla svého tátu zpátky, ale to bohužel nejde... Užívejte si spolu každou minutu,“ napsala pod video jedna ze sledujících.

„Tohle se mnou sice nemá vůbec nic společného, ale už tu brečím dojetím několik minut,“ okomentoval video fanoušek.

 

@itsnotjennawhite I have never cried so hard in my whole life taking this photo  2009 to 2022 #slippingthroughmyfingers #fyp ♬ slipping through my fingers - favsoundds

 

 

Zdroj: TikTok/@itsnotjennawhite

KAM DÁL: Dívka si vydělá miliony měsíčně tím, co máme každý na sobě. Je to ale celkem nechutný byznys

Klíčová slova: