Cestovatel časem varoval před několika smrtícími přírodními katastrofami

Odborníci chtějí pro určení síly hurikánů stupeň šest, pětka už nestačí
  |   zajímavost

Podle mladíka, který na sociálních sítích tvrdí, že se vrátil z budoucnosti, bychom se měli mít na pozoru. Katastrofy, které nás údajně čekají, se totiž pomalu, ale jistě blíží. Ještě je ale možné jim předejít.

Mladík, který tvrdí, že je cestovatelem časem, na sociálních sítích zveřejnil děsivé varování. V roce 2024, tedy za pouhé dva roky, nás podle něj čekají ničivé přírodní katastrofy, které potenciálně mohou ohrozit desítky či stovky lidských životů. Údajně se z budoucnosti vrátil do roku 2022 jen proto, aby nás varoval.

Na seznamu katastrof, které mladík zveřejnil na svém online profilu, jsou hurikány šesté kategorie, megatsunami a kyselé deště. Údajný cestovatel časem dal ale zároveň svým sledujícím naději. Tvrdí, že těmto smrtícím katastrofám ještě můžeme zabránit, nezbývá k tomu ale příliš mnoho času.

„Pozor! Ano, jsem reálný cestovatel časem. Musíme zachránit Zemi,“ stálo na samém začátku jeho příspěvku.

"Do roku 2024 budou všechny bouře kvůli extrémním klimatickým změnám mnohem větší, rychlejší a silnější. Zažijeme hurikány kategorie šest, megatsunami a kyselé deště, které se stanou běžnými," pokračoval.

Na konci videa zdůraznil, že se lidé musí spojit v záchraně Země, jinak těmto přírodním jevům nezabrání. Některé sledující jeho varování nepřesvědčilo, začali totiž v prostoru pro komentáře pod příspěvkem zpochybňovat, že o svém návratu z budoucnosti lže a varování si vymyslel. Další podotkli, že dokonce i v případě, že není skutečným cestovatelem časem, má pravdu.

„Má pravdu, dokonce i pokud není z budoucnosti. Musíme zachránit Zemi,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Jak to můžeme udělat? Jak můžeme pomoci?“ ptal se pod videem jeden ze sledujících.

Tvrzení mladíka potvrzují i experti z různých oborů, kteří již několik let upozorňují na naléhavost klimatické krize.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Extrémní sucha odhalila dinosauří stopy pod hladinou řeky. Brzy ale opět zmizí