Cestovatel časem varoval před tím, co se stane příští rok. Máme se čeho obávat

Své oběti si Rigo vybíral také podle toho, kde bydlí
  |   zajímavost

Údajný cestovatel časem z roku 2096 varoval před událostmi v roce 2023. Podle něj nás čeká něco, co otřese celou společností. To ale není všechno, nepříjemné události nás údajně čekají i v roce 2025.

Na sociální síti TikTok údajný cestovatel časem prozradil, co se má stát příští rok. Bohužel to ale není nic příjemného, většinu svých sledujících tím pořádně vyděsil.

V roce 2023 totiž bude údajně usvědčen nejhorší sériový vrah všech dob. Podle muže zavraždí rekordní počet obětí, tedy více lidí než ti nejhorší sérioví vrazi historie. Vrahem s největším počtem obětí je Luis Garavito přezdívaný "Bestie".

Luis Garavito

Tento nechvalně známý Kolumbijec zabil 140 chlapců ve věku mezi šesti a šestnácti lety, je ale podezřelý z vraždy stovek dalších. Díky jeho spolupráci s policií byl jeho trest odnětí svobody zredukovaný na pouhých 22 let a v roce 2023 bude mít nárok na podmínečné propuštění, jak uvádí web Daily Star. To podle řady uživatelů sociální sítě nebude náhoda.

Ten samý rok nás ale podle muže čeká další šokující odhalení. Údajně se přijde na to, že jeden ze známých umělců současnosti zneužívá nebo zneužíval děti a bude usvědčen vinným.

Další pro řadu z nás nepříjemná změna nás podle muže čeká v roce 2025. Za tři roky údajně už nebude možné platit hotovostí.

„Pozor. Někteří mi nevěří, že jsem cestoval do roku 2096, ale já mám pro vás hned několik varování,“ napsal mladík k videu.

„V roce 2023 bude zajatý sériový vrah s rekordním počtem obětí, ten samý rok bude také zatčen známý umělec za zneužívání dětí. V roce 2025 už nebude možné platit v hotovosti,“ oznámil v příspěvku.

 

@timetravelhq Be prepared#time #timetravel #timetraveler #space #ocean #real #blowthisup #fyp #fypシ #future #scary #upcomming #soon ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

 

 

Zdroj: TikTok/@timetravelhq, Daily Star

KAM DÁL: Dva muži se málem utopili v čokoládě

Klíčová slova: