Dcera se bála rodičům říct, čím se živí. Vyřešila to originálně

Dívka se rozhodla oznámit, že je striptérka, pomocí prezentace, aby předešla negativní reakci svých rodičů
  |   zajímavost

Mladá dívka se živí povoláním, na které by moc rodičů pyšných nebylo. Není tedy divu, že se svoji profesi bála prozradit. Nakonec ji ale napadlo, jak zařídit, aby z toho její máma s tátou nedostali infarkt.

Dcera odhalila to, že se živí jako striptérka, pomocí PowerPointové prezentace. Vše dokonce s pomocí své sestry zdokumentovala a sdílela na svém profilu na sociální síti. Na videu je možné vidět, jak oba rodiče posadila před obrazovku a začíná přednášet.

Hned na začátku prezentace prozradila, že se její máma s tátou nemají čeho bát. Řekla jim, že se tajemství, které se jim chystá odhalit, týká jen jejího života a nikoho jiného neovlivňuje.

„Já jen chci tohle tajemství sdílet s lidmi, které mám ráda, aby věděli, co se děje v mém životě, a mohli být jeho součástí,“ řekla dívka ve videu.

O co jde, se ale její rodiče nedozvěděli hned. To, že se živí jako striptérka, předcházelo několik stránek prezentace, na kterých se dívka snažila své tajemné povolání vykreslit v těch nejlepších barvách.

„Tohle tajemství znamená, že jsem talentovaná, skvělá a sebevědomá. Rozhodně to ale neznamená, že jsem v nebezpečí nebo těhotná,“ předeslala dívka.

Během prezentace její otec dokonce snahu dívky náležitě ocenil. Dal totiž najevo, že se mu líbí doprovodné obrázky vedle textu. V momentě, kdy už oba rodiče nemohli napětí dále vydržet, se ozval slavnostní zvuk bubnů a dívka nadšeně oznámila: „Jsem striptérka!“

Rodiče ale z jejího překvapení, dokonce ani po působivé prezentaci, moc nadšení nebyli a báli se, že její volba povolání by mohla dívku v budoucnu nějakým způsobem ohrozit.

Mladá žena se ale okamžitě ohradila a vysvětlila rodičům, že jde o velmi bezpečné povolání, a uvedla na pravou míru několik věcí týkajících se práce striptérky. Jednou z nich bylo, že může vystupovat anonymě, nehrozí tedy, že by se její fanoušci mohli objevit před dveřmi.

Rodiče ale přesvědčila až ve chvíli, kdy detailně popsala, co všechno její zaměstnání zahrnuje a že bar, kde pracuje na jeho prostranství, nedovoluje žádné drogy.

 

@mildwestsami @lex1898 is WILD Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am”  #hotgirlshit #getthatbagsis ♬ original sound - Mild West Sami

 

 

KAM DÁL: Snažila se o perfektní fotku na střeše. Skončilo to ale katastrofou.

Klíčová slova: