Dívka darovala příteli ledvinu. Prozradila, jak se jí "odvděčil"

Darovala příteli ledvinu, ten ji ale podvedl a nakonec se jí odvděčit rozchodem (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Půvabná slečna, která darovala svému příteli ledvinu a zachránila mu tak život, na sociální síti prozradila, co se dělo dál. Své sledující naprosto šokovala. Chování mladíka k jeho přítelkyni bylo neodpustitelné, zvláště potom, co pro něj udělala.

Colleen Le byla zamilovaná do svého přítele, který měl vážné zdravotní komplikace a nutně potřeboval podstoupit transplantaci ledviny. Už od mládí musel pravidelně docházet na dialýzu, jednoho dne už to ale zkrátka nestačilo a Colleen mu tak bez váhání darovala ledvinu svou. Dozvěděla se totiž, že ty jeho fungují už jen z 5 %. Ve strachu, že jejímu příteli ledviny selžou, se tak rychle nechala otestovat, jestli by byla vhodným dárcem.

„Rozhodla jsem se zajít na test, který mi řekne, jestli mu můžu darovat svou ledvinu, nechtěla jsem jen nečinně přihlížet, jak umírá,“ svěřila se.

Naštěstí pro mladíka měl test pozitivní výsledky a on se tak dočkal nové ledviny. Dokonce se po transplantaci cítil tak dobře, že vyrazil na výlet se svými kamarády.

Jejich příběh ale neměl šťastný konec. Colleen jejich příběh sdílela na svém profilu na sociální síti, kde šokovala desítky tisíc lidí. Nikdo totiž nemohl uvěřit tomu, co jí poté její přítel udělal. Nezastavilo ho dokonce ani to, že mu dívka zachránila život a pořádně si tak znepříjemnila ten svůj.

Přítel dívky se s ní totiž krátce po transplantaci rozešel. To ale zdaleka nebylo to nejhorší. Nakonec totiž ještě přiznal, že ji několik týdnů před jejich rozchodem podvedl s jinou ženou, a to na "výletě s jeho přáteli", na který vyrazil krátce po transplantaci. Nakonec si ji ještě zablokoval na všech sociálních platformách, aby neviděla, co právě dělá.

Video získalo více než milionů zhlédnutí a stovky tisíc komentářů. „Vezmi si tu ledvinu zpátky, on si ji nezaslouží,“ objevilo se pod videem.

„Netrap se tím, on bez tebe nemůže žít, doslova,“ napsala jedna z uživatelek.

 

@colleeeniie Everything happens for a reason  #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound - boiwhatdahelllboi1

 

 

Zdroj: TikTok/@colleeeniie

KAM DÁL: Žena zaplatila tisíce za portrét kočky. Výsledek byl ale k smíchu

Klíčová slova: