Žena zaplatila tisíce za portrét kočky. Výsledek byl ale k smíchu

Portrét černobílého kocoura, který žena obdržela, vypadal jako práce žáka první třídy
  |   zajímavost

Majitelka kocoura Jaspera si chtěla udělat radost a objednala si potrét svého čtyřnohého mazlíčka. Výsledek ji ale rozhodně nepotěšil. Nejdříve si myslela, že jde o vtip. Horší kresbu kočky asi ještě neviděla.

Charley zaplatila za potrét svého zvířecího společníka v přepočtu téměř 3 000 korun. Výsledek ji ale hodně překvapil, a to ne zrovna v dobrém. S hotovým produktem se pochlubila na sociálních sítích a pobavila tak tisíce lidí.

Jako předlohu poslala umělci fotografii svého černobílého kocoura, jak poklidně leží a dívá se přímo do kamery. Na portrétu byl sice zachycen v podobné póze i barvách, ale tím podobnost reálnému zvířeti končila. Výsledný potrét vypadal spíše jako práce žáka první třídy na hodině výtvarné výchovy, to ale rozhodně nebylo to, co žena očekávala.

Charley na svém profilu na sociální síti TikTok sdílela video, kde se svých fanoušků ptala, jestli si má, nebo nemá říci o vrácení peněz.

„Tohle je to, co jsem si objednala, a tohle je to, co jsem dostala,“ okomentovala žena fotku kocoura a portrét, který obdržela.

„Mám si říct o vrácení peněz, nebo jsem moc náročná?“ zeptala se svých sledujících.

Většina lidí, kteří video okomentovali, si mysleli, že jde jen o vtip a že se je Charley snaží nachytat. Někteří se ale na její účet královsky pobavili.

„Teď nevím, co je ta fotka a co je kresba. To dílo je tak realistický, že to prostě neuhádnu,“ zavtipkoval jeden z uživatelů.

„Já bych si to zarámoval,“ objevilo se mezi komentáři.

 

@charleyge Am I being too mean or should I ask for a refund? #thisiswhatiwanted #pastel #petportrait #drawing #xyzbca ♬ original sound - Kneely_Knight

 

 

Zdroj: TikTok/@charleyge

KAM DÁL: Milovnice fitness se pochlubila vyrýsovanou postavou, sklidila ale nelítostnou kritiku.

Klíčová slova: