Dívka poslala sms na číslo své zesnulé sestry. Dostala krutou odpověď

Dívka si myslela, že telefonní číslo její mrtvé sestry bylo deaktivováno, to byl ale omyl
  |   zajímavost

Mladé ženě se stýskalo po její sestře, která zemřela před dvěma lety. Rozhodla se jí alespoň napsat zprávu, aby měla pocit, že s ní může komunikovat. To, co se dělo dál, ji ale šokovalo, přišla jí nevybíravá odpověď.

Faith Sidman si se svou sestrou byla velmi blízká. Rozhodla tak se svým nesnesitelným žalem po její ztrátě vyrovnat pomocí sms. Napsat na telefonní číslo její sestry jí pomáhalo, měla tak totiž pocit, že je s ní alespoň nějakým způsobem v kontaktu.

To ale nevěděla, co přijde dál. Myslela si, že telefonní číslo její sestry bylo deaktivováno a že svými zprávami nikoho neruší.

Číslo, které kdysi patřilo její sestře, ale její operátor předal dál. Faith nevěděla, že má číslo nového majitele a že její zprávy někdo skutečně vidí, tedy až do dne, kdy se jí dostalo kruté odpovědi.

Faith posílala nejrůznější zprávy své sestře celé dva roky poté, co ji ztratila, vždy bez odpovědi. Jednoho dne ale odeslala svou poslední: „Dneska na tebe myslím celý den, moc mi chybíš.“

Na tuto zprávu jí někdo odpověděl strohé: „Máš špatné číslo.“ Faith se omluvila a celou situaci vysvětlila, empatie se jí ale nedostalo. „Tohle je firemní číslo, už mi nepiš,“ odpověděl jí nový majitel.

„Alespoň jsem mohla naposledy vidět upozornění, že mi napsala moje sestra,“ uvedla Faith pod video a rozesmutnila tisíce lidí.

„Já si ani nedovedu představit, jak ses musela cítit, když se její jméno objevilo na tvém mobilu... je mi to moc líto,“ napsal jeden ze sledujících. „Mohl si tě jen zablokovat, abys na to číslo mohla dál psát a nerušila,“ navrhl fanoušek.

„Je mi hrozně líto, že jsi otevřela zprávu od tvé sestry, jen aby sis přečetla tak nepříjemnou odpověď,“ objevilo se pod videem.

 

@faithsidman1

at least i got to see her name pop up on my phone one last time :-)

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

 

KAM DÁL: Dívka se svěřila s tím, co jí udělal přítel. Lidé jí řekli, ať se uklidní.

Klíčová slova: