Dívka se svěřila s tím, co jí udělal přítel. Lidé jí řekli, ať se uklidní

Přítel ji opustil pro větší pohodlí. Sklidil ostrou kritiku (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladá dívka se na sociálních sítích svěřila se svou nepříjemnou zkušeností při nedávném letu letadlem, kterým cestovala se svým přítelem. „Nenávidím ho,“ řekla. Její sledující se rozdělili na dva tábory, někteří byli v šoku, jiní se muže zastali.

Na sociální síti TikTok se objevilo video mladé ženy, která se v něm svěřila s chováním svého přítele během letu. Během videa zpívala slova jedné písně, která se dokonale hodila na celou situaci. „Nevím, jestli tě to zajímá, ale nenávidím tě... hodně,“ zazpívala ve videu.

Na videu bylo vidět, jak spolu s přítelem čeká na jejich let, ale poté se záznam změnil a zachytil situaci, kdy byl muž již pohodlně usazený v první třídě, tedy v té nejlepší části letadla, ale dívka pokračovala dále do té levnější a méně pohodlné.

Přítel dívky si totiž údajně svou letenku změnil na lepší, ale mladou ženu s sebou nevzal.

„Když si váš přítel upgraduje letenku na první třídu, ale vás nechá v ekonomické,“ napsala dívka do videa.

Video získalo přes milion zhlédnutí a v komentářích se strhla vášnivá debata. Někteří sledující si mysleli, že dělá z komára velblouda, jiní ale byli chováním na videu upřímně zhrozeni. Některé fanynky profilu dokonce sdíleli svůj vlastní příběh.

„Nechte ho být. Jen ať si užije první třídu,“ objevilo se pod příspěvkem. Ne všichni byli ale na straně mladíka. „Já bych ten čas raději trávil se svou přítelkyní, ne sám v první třídě. Ukázal ti, co je zač,“ varoval influencerku jeden z fanoušků.

„To by byl konec našeho vztahu,“ napsala sledující, kterou video rozhořčilo.

„Nezajímalo by mě, jestli měl možnost si polepšit nebo ne, kdyby mě můj přítel nebo manžel opustil, tak budu pěkně naštvaná. Já bych mu to teda neudělala,“ zamyslela se sledující.

„Mně tohle udělal můj muž, když jsem byla šest měsíců těhotná. Byla tam se mnou celá moje rodina a on odešel do první třídy,“ svěřila se uživatelka.

Celá diskuze nakonec nabrala rychlý spád a komentáře, které kritizovaly chování přítele dívky, se nekontrolovatelně množily. Nakonec musela zasáhnout.

„Celé to video byl jen vtip. Já jsem mu řekla, ať si svou letenku upgraduje a polepší si, on totiž zaplatil za celou naši dovolenou,“ uvedla věci na pravou míru.

 

@ellietindall

the audacity 

♬ I Hate U - SZA

 

 

KAM DÁL: Oznámili rodině, že čekají kluka. Reakce babičky ale všechny šokovala.

Klíčová slova: