Oznámili rodině, že čekají kluka. Reakce babičky ale všechny šokovala

Babička se po slavnostním oznámení šťastné noviny naštvala a odešla (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladí budoucí rodiče své rodině a blízkým slavnostně oznámili šťastnou novinu, a to, že čekají chlapečka. Čekali blahopřání a gratulace, to se ale šeredně spletli. Reakce babičky se stala hitem sociálních sítí.

Mladý pár uspořádal rodinnou oslavu za účelem odhalení pohlaví dítěte, které spolu čekají. Mělo se jednat o příjemné překvapení, někteří členové jejich rodiny ale s pohlavím dítěte moc spokojení nebyli.

Dani Florez video z oslavy zveřejnila na sociálních sítích, kde začalo žít svým vlastním životem. Vidělo ho přes 5 milionů lidí a prostor pro komentáře byl naplněný k prasknutí. Někteří se videem dobře pobavili a některým uživatelům sociální sítě bylo ženy líto.

„Tak na tohle nikdy nezapomenu. Moje babička se naštvala, když jsme slavnostně oznámili, že čekáme kluka. Ona totiž chtěla holčičku,“ napsala Dani pod video.

V příspěvku je vidět, jak pár slavnostně oznamuje, že čekají chlapečka, modrými konfetami a jak zbytek jejich rodiny skáče radostí. Tedy všichni až na babičku. Ta se totiž zklamaně zamračila, naštvala se a z oslavy odešla.

Dani poté uklidňovala komentující, kteří s chováním babičky nesouhlasili. Prý její nevhodné chování netrvalo dlouho, spíš jen byla v šoku. Nakonec se prý na oslavu vrátila a dokonce i měla radost. Mladý pár její reakce nesmírně pobavila, za zlé jí to ale nemají.

„Ten kontrast mezi všemi, kteří se radovali, a mojí babičkou je fakt komický,“ uvedla Dani u příspěvku.

„Navadilo nám to, zasmáli jsme se. Ona je ta nejlepší babička na světě. Myslím si, že vím, proč byla nejdříve tak zklamaná. Já jsem jí totiž říkala, že jestli to bude holčička, tak ji po ní pojmenujeme,“ pokračovala.

Někteří sledující se babičky v komentářích zastali: „Je vidět, že by byla strašně ráda, kdybyste vaše dítě pojmenovali po ní. Je vidět, že to pro ni hodně znamená.“

Celá řada sledujících ale její chování ostře zkritizovala. „Já vím, že to není až tak vážné, ale neměla by vám takhle kazit takový moment,“ objevilo se pod videem.

„Tak tohle chování se mi vůbec nelíbí. Každému zkazila den. Dítě je požehnání,“ napsal jeden z fanoušků.

 

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her  ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum  #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

 

 

KAM DÁL: Žena dostala dárek od tajného nápadníka. Vyděsil ji k smrti.

Klíčová slova: