Holubí mafie: Opeřenci se chladnokrevně zbavili svého druha, vše se podařilo natočit

Zdá se, že holubi umí být chladnokrevní a vypočítaví
  |   zajímavost

Po zhlédnutí videa, které se objevilo na sociálních sítích, označili sledující dva z holubů za gangstery a členy nelítostné mafie. Na videu je totiž vidět, jak s ledovým klidem a systematicky podrazili jednoho z nich.

Jeden z uživatelů sociální sítě TikTok na svém profilu zveřejnil video z nástupiště v americkém New Yorku. Nešlo ale o hezkou podívanou. Podařila se mu totiž zachytit chladnokrevná vražda. Ten, kdo si myslí, že jsou holubi naprosto neškodní a rozhodně nejsou schopni tak brutálních činů jako někteří lidé, je bohužel, zdá se, na velkém omylu.

Video zhlédlo přes 8 milionů lidí, kteří nemohli uvěřit svým očím. Dva holubi totiž začali systematicky vytlačovat jejich druha směrem ven z nástupiště.

Nebylo na nich vidět jediné zaváhání. Dokonce si celou operaci zdánlivě i dokonale načasovali. V momentě, kdy jednoho z holubů dotlačili na kraj nástupiště, totiž stanicí zrovna projížděl vlak a opeřený nešťastník tak skončil pod jeho koly. Oba násilníci okamžitě po incidentu nástupiště opustili. Nejspíše se nechtěli nechat přistihnout.

Na videu byl přítomný ještě jeden holub, který se celou dobu zdánlivě pokoušel zakročit, ale zkrátka se mu to nepodařilo. Všechno se odehrálo během několika vteřin.

Autor videa celý záznam nevěřícně okomentoval: „Ne! To není možné! To snad ne!“ řekl šokovaně ve videu. Nemohl uvěřit tomu, co se právě událo přímo před jeho očima.

„Kdo by to řekl, holubi mají svou vlastní mafii,“ napsal jeden ze sledujících.

„Myslím, že jim ten třetí holub dlužil peníze, ale nezaplatil včas,“ domníval se fanoušek.

 

Zdroj: YouTube/ Tik Tok Finest

KAM DÁL: Matka natočila, jak se její dcera s někým baví v koupelně. Byla tam ale sama.

Klíčová slova: