Moře vyplavilo podivnou stvůru. Jedná se o mořskou pannu?

Mladík možná objevil potomka mořské panny
  |   zajímavost

Mladík na pláži objevil pozůstatky zvláštního tvora. Vše se mu podařilo zdokumentovat a video sdílel na svém profilu na sociální síti. Zhlédly ho desetitisíce zvědavců, ale nikdo z nich nevěděl, o co přesně se jedná.

Moře vyplavilo na pláž něco, co vypadalo jako kostra mořské panny. Video, na kterém mladík svůj objev zachytil, se okamžitě stalo hitem. Moře vyplavilo pozůstatky podivného tvora na písčitou pláž. Na videu je možné vidět, jak mladík pomalu vytahuje kostru ze spleti mořských řas a zděšeně volá na svoji mámu.

„Pane Bože, co to je? Vidíš to, mami?“ je slyšet ve videu. Nakonec pozůstatky raději rychle zahodil a nechal je tam, kde je našel. Sledující měli spoustu nápadů, o jakého tvora by se mohlo jednat, jistí si ale nebyli.

Někteří navrhovali, že jde o malou mořskou pannu.

„Podle mě je to dítě mořské víly,“ napsal jeden z fanoušků.

Řada sledujících ale upozornila na to, že se může jednat o černou magii a na takové věci je lepší nesahat, nechat je tam, kde se našly, a raději se tomu místu vyhnout.

„Jestli jsi někde u pláže v Karibiku, tak může jít o černou magii,“ varoval mladíka sledující.

V komentářích se ale objevily i logičtější návrhy. Jeden z nich byl ten, že jde o ještě neobjevený druh mořského živočicha. „Hladina oceánu je teď tak nízko, že lidé už dávno varovali před tím, že se na plážích mohou objevovat zvířata, která ještě nebyla objevena,“ objevilo se pod videem.

„To vypadá spíš jako něco z obchodu, který prodává kostýmy na Halloween,“ navrhl fanoušek.

 

@jjjmc128 What is that #fish #fyp ♬ оригинальный звук - jjjmc12

 

 

Zdroj: TikTok/@jjjmc128

KAM DÁL: Žena natočila UFO. S videem se pochlubila na sociální síti

Klíčová slova: