Muž tvrdí, že cestovatelé časem existují. Má důkazy

To, že cestování časem existuje, údajně dokazuje mimo jiné i tričko s potiskem a totožné tetování
  |   zajímavost

Na sociálních sítích se objevily videa a fotografie údajných cestovatelů časem. Mladík tvrdí, že byli nejspíše přítomní při hned několika historických událostech a o jejich existenci není pochyb. Na snímcích se objevují lidé, kteří do dané doby zdánlivě nepatří.

Jeden z uživatelů sociální sítě YouTube zdánlivě věří tomu, že cestování časem existuje. Na svém kanálu Good Mythical Morning zveřejnil formou videa hned několik snímků a videí, které jsou podle něj jasnými důkazy jeho teorie. Je mezi nimi jak žena, která údajně používá mobil na černobílém snímku, nebo také muž, který navštívil své mladé já.

První fotografií je snímek ze 40. let minulého století, kde se objevuje muž, který svým oblečením připomíná spíše někoho ze současnosti. Na sobě má tričko s potiskem, svetr a futuristicky vypadající brýle.

Historický záznam, který ve videu následuje, pochází z premiéry filmu Charlieho Chaplina Cirkus. Na černobílem klipu byla zachycena žena, která vypadala, že s někým telefonuje prostřednictvím mobilu, který si přidržuje u ucha. To v té době to ale ještě rozhodně možné nebylo.

Na dalším klipu je vidět muž, který tvrdí, že navštívil sám sebe. Prozradil, že ho navštívilo jeho budoucí já, a vše poctivě zdokumentoval. Na videu se s mužem, který se mu velmi podobá, drží za ramena a vede nadšenou diskuzi. Nakonec dokonce i zaměřil kameru na jeho předloktí, kde měli oba muži totožné tetování.

Jako poslední je ve videu k vidění koláž, kterou utvořil a sdílel údajný cestovatel časem, který tvrdí, že cestoval napříč několika staletími. Údajně navštívil jak rok 1857, tak i 1916, 1945 a nyní pobývá v současnosti. Vše se snažil dokázat pomocí přesvědčivých fotografií.

 

Zdroj: YouTube/Good Mythical Morning

KAM DÁL: Žena si do pokoje nainstalovala kameru. Nachytala svého domácího.

Klíčová slova: