Opilá žena si z večírku přinesla bizarní suvenýr. Nebýt videa, asi by jí nikdo nevěřil

Opilá dívka si s sebou domů přinesla straku (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Většina z nás již někdy zažila nějakou tu opileckou eskapádu našich přátel. Naštěstí pro ně se ale ne vždy podaří jejich chování pod vlivem zdokumentovat. Jedna mladá žena ale takové štěstí neměla. Její kamarádka natočila, co udělala, a ona se tak stala hitem internetu.

Macy Carrothers byla jednoho dne na párty v centru města se svým přítelem a kamarádkou. Nakonec to, zdá se, trochu přehnala s alkoholem a přinesla si domů jeden velmi podivný suvenýr.

Mezi klasické opilecké chování se většinou řadí hospodské bitky, taneční kreace, které vzbuzují starost o zdraví zúčastněných, a neplánované telefonní hovory. Macy se ale ten večer rozhodla udělat něco originálního.

Místo kebabu si totiž domů po večírku odnesla straku. Kdyby ženu při její noční adopci nenatočila její kamarádka, tak by jejímu příběhu nejspíš nikdo nevěřil. Na videu je vidět, jak si Macy se slzami v očích nese domů zmateného opeřence.

Macy v příspěvku údajně brečí jen proto, že se jí její přítel snažil přesvědčit, aby straku nechala tam, kde ji našla. To se ale dívce ani trochu nezamlouvalo a dala to jasně najevo. Straka se mezitím pevně držela její paže. Zdá se, že byla také pevně rozhodnutá, že bez ní Macy ten večer zkrátka neodejde.

Nakonec museli zasáhnout šokovaní přihlížející, kteří chtěli pomoci. Naložili pár i s ptákem do auta a odvezli je domů. „Tak teď jsem zažil ten nejdivnější večer vůbec. Musel jsem domů odvézt nějaký pár, protože přítelkyně toho kluka našla venku nějakého ptáka a nechtěla ho tam nechat. Ten pták jel s náma v autě,okomentovali situaci dobráci, kteří Macy, jejího přítele a straku odvezli domů.

Video končí tím, jak straka spokojeně sedí u Macy v posteli.

 

@annieevans can’t take her anywhere @macycarrothers ♬ original sound - Annie Evans

 

 

KAM DÁL: Muž při renovaci domu objevil jeho děsivou minulost.

Klíčová slova: