Padesátnice, která nestárne, prozradila své tajemství

Tím největším tajemstvím mladistvého vzhledu je podle ženy vyhýbání se alkoholu (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Krásná žena, která vypadá na 30, způsobila pozdvižení na sociálních sítích, když prozradila svůj reálný věk. Ve skutečnosti je jí totiž 54 let. Podle ní si mladistvý vzhled může udržet každý, stačí se jen vzdát jednoho běžného zlozvyku.

Veronica Pickles má ve svých 54 letech postavu, kterou by jí mohla závidět většina třicetiletých žen, někteří sledující jí její reálný věk dokonce ani nevěřili.

Na svém profilu na sociální síti sdílela video, které bylo odpovědí na názor jedné z uživatelek, že by ženy přes 50 let neměly nosit bikiny. Veronika si tedy na sebe dvojdílné plavky vzala a natočila se na video. To zveřejnila, aby dokázala, že dokonce i žena, které je více než 50 let, může stále vypadat skvěle v plavkách.

Ve videu je možné vidět Veroniku, jak přichází před kameru v brýlích a růžovém županu, který si poté sundavá, aby dramaticky odhalila její dokonale vyrýsované křivky.

„Vypadáš úžasně! Mně je také 54, ale takhle teda bohužel nevypadám,“ napsala jedna ze sledujících.

„Možná je ti 54, ale máš tělo třicítky,“ objevilo se v komentářích.

Někteří si dokonce mysleli, že si z nich žena utahuje. „Nevěřím, tobě nemůže být tolik, na to vůbec nevypadáš,“ okomentoval video jeden z uživatelů.

Veronica na svém profilu mimo jiné zveřejnila také, jak si udržuje svou dokonalou postavu a mladistvý vzhled. V jenom z jejích příspěvků prozradila, že jedním z hlavních důvodů, proč dnes vypadá, tak jak vypadá, je to, že již několik let nepije alkohol.

Ve videu dokonce porovnala i několik fotek z doby, kdy jí bylo kolem 30 let, s tím, jak vypadá teď, a sledující tím naprosto šokovala. Dokonce i přesto, že je jí nyní zhruba o 20 let více, vypadá totiž mnohem lépe než v době, kdy ještě holdovala alkoholickým nápojům.

 

Zdroj: YouTube/@thatveganchick

KAM DÁL: Žena se svým tátou napodobila fotku z dětství. Rozplakala fanoušky

Klíčová slova: