Polygamista má 4 manželky a 18 dětí. Jak, proboha, uživí tolik hladových krků?

Kodyho v pořadí druhá žena, Janelle, vlastní firmu E Z Pantry na rozvoz potravin
 

Zvládnout uživit manželku se dvěma dětmi během neutuchající koronakrize rozhodně není nic snadného. A teď si představte, že se vám rodina rozroste o tolik členů, že byste je nedokázali spočítat ani na prstech obou nohou a rukou. Kody Brown, hlavní představitel desáté série pořadu TLC Sestry manželky, se s podobnou situací vypořádal po svém.

Americký polygamista Kody Brown je manžel čtyř sester – Meri, Janelle, Christine a Robyn a zároveň otec osmnácti dětí. Přestože si za epizodu seriálu on a jeho rodina vydělala v průměru okolo 25 tisíc dolarů, v přepočtu tedy přibližně 550 tisíc korun, uživit dvaadvacet hladových krků může potrápit i hvězdu oblíbené reality show Sestry manželky (Sister Wives).

Chtěl vyhlásit osobní banktor

Přestože Kody nikdy své oficiální povolání nepřiznal, již od prvního dílu, který se vysílal v roce 2010, diváci věděli, že zatímco on, Meri a Janelle chodí pravidelně do práce, jeho zbylé dvě manželky pečují o děti a domácnost. Ještě před natáčením reality show měl Kody v plánu vyhlásit osobní bankrot. Věci ale nabraly rychlý spád a svět se mu po odvysílání prvního dílu doslova obrátil vzhůru nohama.

Po premiéře se Kody rozhodl, že svou práci opustí a bude se naplno věnovat budování rodinné značky. Brownovi následně vydali knihu o svém netradičním manželství, která se v Americe brzy stala bestsellerem. Kromě peněz za natáčení a za prodej knih rodinka spustila online butik s klenoty a oděvy s názvem My Sisterwife's Closet, jejíž provoz měl pokrýt také značnou část nákladů.

Žádné fifleny, ale vydělávající ženy

Kodyho čtyři manželky nejsou žádné zhýčkané paničky, ale finančně soběstačné ženy. V roce 2016 se Meri stala hlavní ambasadorkou populární značky dámského oblečení LulaRoe a zároveň otevřela v Utahu hotel s názvem Lizzie's Heritage Inn. Kodyho v pořadí druhá žena, Janelle, vlastní firmu E Z Pantry na rozvoz potravin. Všichni členové jsou navíc velmi aktivní na sociálních sítí, ze kterých získávají další významné obnosy do rodinného rozpočtu.

Pokud si ale myslíte, že se Brownovi nyní topí v penězích, jste na omylu. Covidová situace výrazně zasáhla jak rodinný byznys, tak i vzájemné vztahy. S tvrdým lockdownem se rodina musela rozdělit do čtyř separátních domácností, v nichž to občas pěkně vře. Buď jak buď, tenhle chlapík se musí pořádně ohánět.

Zdroj: TLC

KAM DÁL: Whoopi Goldberg a její tajemství: Erotická linka, drogy i porod v sedmnácti letech. Ale to pořád není všechno.

Klíčová slova: