Vymítač ďábla naživo: Mladík otočil hlavu o 180 stupňů, vše natočil na video

Mladík svou mobilitou děsí sledující i přihlížející
  |   zajímavost

Na první pohled obyčejný mladík na videu zničeho nic zatočil hlavu tak, že začal připomínat démona ze známého hororu. Jeho obličej se zcela bez problémů přetočil až na záda, a mohl tak hledět přímo za sebe, aniž by otočil tělem.

Amer Dahbour vyděsil několik přihlížejících svou neuvěřitelnou mobilitou krční páteře. Vypadalo to, jako by skoro žádnou neměl. Na videu, které se okamžitě po jeho zveřejnění stalo hitem, si mladík nejdříve umístil jeho levou ruku na bradu a pravou ruku na temeno hlavy. Ačkoliv to vypadalo na běžné protažení, o to se nakonec ale rozhodně nejednalo.

Následovalo totiž dramatické otočení hlavy o 180 stupňů, kterého většina lidí není schopna. Tento děsivý kousek je většinou k vidění pouze v hororech a rozhodně nevěstí nic dobrého. Amer tak připomínal někoho, koho posedl ďábel, a vyděsil tak stovky sledujících.

Dokonce i mladíci, kteří ho natáčeli, byli značně znepokojeni. Na videu je možné slyšet jednoho z nich, jak říká, že potřebuje panáka.

„Tak tohle je jako scéna vystřižená z hororu Vymítač ďábla,“ objevilo se pod videem. „Já jsem asi viděl až moc hororů,“ napsal jeden ze sledujících, kterého video nadzvedlo ze židle.

Mladík je v příspěvku zobrazen, jak svou hlavu v téměř nereálné pozici dokonce několik sekund drží, aby nebylo pochyb o tom, že skutečně dokázal nemožné. Je to prý jeho oblíbený večírkový trik. Amer dokoce vyzval jeho sledující, kteří disponují podobnou nadlidskou mobilitou, aby s ním natočili video, zatím se mu ale údajně nikdo neozval.

 

@sheabuttrrrr party trick! #duet ♬ Original sound - Sheabutter

 

 

Zdroj: TikTok/@sheabuttrrrr

KAM DÁL: Cestovatel časem varuje: Čeká nás největší zemětřesení světa.

Klíčová slova: