Žena nemohla uvěřit tomu, na co narazila při renovaci domu

Vztah prověří různé zkoušky
  |   zajímavost

Majitelka starého domu se rozhodla několik místností nemovitosti zrenovovat. Pod kobercem v jedné místnosti ale našla něco, z čeho vstávaly hrůzou vlasy na hlavě. Někteří sledující ale byli přesvědčeni o tom, že jde jen o vtip.

Na videu, které žena sdílela na sociální síti, je vidět, jak jeden z pokojů domu připravuje na renovaci a nadzvedává koberec. Pod ním ale na dřevěné podlaze našla něco děsivého.

Pod kobercem ji totiž čekal obrys liského těla, u kterého bylo napsané nějaké číslo. Když žena nákres prozkoumala blíže, všimla si, že je hned vedle něj napsáno, že jde o "číslo případu". U obrysu lidského těla, který se při policejním vyšetřováním používá k označení, kde se našlo tělo, bylo dokonce i datum. Nákres byl na podlaze podle data již od 19. ledna 2018.

Žena ve videu prozradila, že to pro ni nebyla novinka. O tom, že v jejím domě někdo zemřel, totiž věděla. Obrys toho, kde policisté našli tělo, ji ale přesto vyděsil. Zkrátka si nejspíše nepřála vědět o tom, co se v domě stalo, žádné bližší informace, celá záležitost se tak pro ni stala mnohem nepříjemnější.

„Mně to doteď vůbec nevadilo, ale představte si můj šok, když jsem šla renovovat a objevila jsem tohle,“ uvedla žena.

„Je to dost nepříjemné,“ svěřila se svým sledujícím.

Video vidělo bezmála 5 milionů lidí, které záznam toho, co můžete najít pod kobercem, pořádně vyděsil. Řada z nich se v budoucnu nejspíše bude snažit vyhnout se jakékoliv renovaci zuby nehty ze stachu, co by při ní mohli objevit. Po takovém překvapení zkrátka rozhodně nikdo netouží.

Někteří sledující se snažili ženu uklidnit tím, že jde jen o vtip.

„To ani není proporční, do toho by se člověk ani nevešel,“ okomentoval video jeden z nich.

„Já si myslím, že to tam nakreslil vtipálek, který tam ten koberec pokládal,“ objevilo se pod videem.

„My jsme to udělali u našeho domu, abychom vyděsili jeho budoucí majitele. To je rozhodně jen sranda,“ okomentovala příspěvek fanynka.

 

@dontbeanashhole #answer to @spidermark790 ya knowww, that time it was international news.  #creepy #viraltiktok ♬ original sound - DontBeAnAshHole

 

 

Zdroj: TikTok/@dontbeanashhole

KAM DÁL: Dívka má doma neustále zatažené závěsy. Důvod hodně lidí vyděsil

Klíčová slova: