Žena prozradila, jak do letadla propašovat zavazadlo navíc

Žena předstírala, že je těhotná, ve skutečnosti na palubu letadla propašovala zavazadlo navíc
  |   zajímavost

Vynalézavá cestovatelka vymyslela chytrý způsob, jak na palubu letadla bez problémů propašovat tašku navíc. Se svým povedeným trikem se okamžitě pochlubila svým sledujícím, kteří video náležitě ocenili.

Problémy s vměstnáním oblečení bot a toaletních potřeb do malého palubního zavazadla jsou pro tuto ženu, zdá se, minulostí. Uživatelka sociální sítě TikTok totiž na svém profilu sdílela vychytralý tip na to, jak vyřešit problémy s balením na dovolenou.

Ve videu naznačila, že ráda cestuje s nízkonákladovými aerolinkami, protože se často snaží najít ty nejlevnější letenky do její cílové destinace.

Problémem u takových letenek je ale to, že si s sebou v naprosté většině případů můžete vzít pouze malé palubní zavazadlo. Zabalit všechno potřebné oblečení a další nezbytnosti do tak malého zavazadla tedy může být problém.

Žena ve videu ukázala, jak věci, které se jí nevešly do palubního zavazadla, balí do jednoduchého plátěného batohu s tenkými popruhy, který následně umisťuje nikoliv na záda, ale na břicho. Přes batoh poté přetáhla mikinu a bylo dokonáno. Při vstupu na palubu zkrátka předstírala, že je těhotná, ve skutečnosti se ale jednalo o sáček plný extra oblečení.

„Tak tohle je naprosto geniální! Nechápu, že mě to nikdy předtím nenapadlo,“ objevilo se pod příspěvkem.

„Já jsem si jednou na cestu letadlem oblékla šestery šortky a osm triček, abych ušetřila za zavazadlo navíc,“ napsala jedna ze sledujících.

 

@miniadvantures My parents raised me better than this #ballinonabudget #nobodysgonnaknow #traveltips #cheaptravel #traveltiktok #shhh ♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

 

Zdroj: TikTok/@miniadvantures

KAM DÁL: Vyděšený muž našel kosti ve stěně svého domu. Zjistil, komu patřily.

Klíčová slova: