Co o vás vypovídá spodní prádlo?

Buďte originální a zdravá žena současné moderní doby
  |  Komerční sdělení

Neuvědomujeme si to, ale cokoliv, co děláme, to, jak se oblékáme, jak se rozhodujeme, jak komunikujeme, to všechno o nás něco vypovídá. Těžko tomu uvěřit, ale i kalhotky dokážou o našem nitru a o tom, co si v něm nosíme, říct docela dost. Je dokázáno, že muži se svým oblečením snaží ukázat světu, jak jsou na tom finančně. Ženy se zas snaží podpořit a zvýraznit svou krásu. I na základě toho volí spodní prádlo, oblečení či plavky.

Když promluví kalhotky...

Nabídka je naštěstí široká, a tak může každý z nás své JÁ vyjádřit téměř přesně. Sebevědomé a nezávislé ženy sahají po spodním prádle, které známe jako string. Je to doslova maličký kousek oblečení, a tak jsou tyto kalhotky sympatické zejména těm ženám, které se nejlépe cítí ve své vlastní kůži. V takovém střihu najdete i plavky, což znamená, že se můžete cítit dobře i na pláži. Mimo jiné bude váš zadeček dokonale opálený. Ženy nosící string pokaždé dosáhnou, co si umíní, a dokáží pozitivně motivovat i lidi ve svém okolí.

Ještě i dnes se najdou ženy, které upřednostňují kalhotky známé jako tanga. Tato skupina dam se považuje za moderně smýšlející ženy, které se nebojí nových věcí, a takový postoj očekávají i od ostatních lidí. Tanga plavky jsou podobně jako stringy perfektní volbou. Pokud máte dostatek odvahy, abyste v tomto střihu ukázaly mezi lidmi, vaše tělo bude dokonale a rovnoměrně opálené. Co jiného než opálení vás může v létě trápit?

Kalhotky a plavky typu bikiny jsou spodním prádlem fyzicky aktivních žen, které jsou hravé ve vztahu k opačnému pohlaví, ale jinak je u nich prioritou zodpovědnost.

Přednosti vašeho zadku vyzvednou brazilské kalhotky, které působí nejen sexy, ale jsou také pohodlné. Ty jsou oblíbeným kouskem žen, které rády provokují.

A co barva?

Vyhrává samozřejmě prádlo bílé a černé barvy. Ty jsou asi nesmrtelné. Ale co tak žlutá, oranžová či zelená? Ne, nemusí to být barvy pouze pro plavky. Zelená barva je barvou přírody, znovuzrození, naděje, samotného života. Ženy, které mají pod kalhotami zelené kalhotky, jsou stejně plné energie, vždy se něčemu věnují, jsou plné svěžích myšlenek a rády se hýbou. U vody budou vaše zelené plavky nepochybně lákat pohledy všech na pláži. Zelená je pozitivní a na oko přece velmi příjemná barva.

Pokud jste romantička, která touží po pravé lásce jako z filmu a neustálý snílek, pak bude tou vaší barvou oranžová. V případě, že máte v prádelníku kalhotky či plavky této barvy, pak už víte, kdo opravdu jste. Jelikož nejde právě o typickou barvu spodního prádla, nesetkáváme se s ní příliš často. Oranžová výšivka na bílém nebo černém prádle však může být zajímavým a netradičním dekorem.

A co taková fialová? Kalhotky v této barvě o své majitelce napoví, že je citlivou a emocionální osobou. Doslova jsou otrokyněmi svých vášní. Fialovou barvu v barevné škále můžeme hledat někde mezi červenou a šedou nebo mezi šedou a černou. I ona sama je tak trochu rozporná, protože z jedné strany reprezentuje smutek, mystiku, spojuje se s tragédií, na druhé straně se ale ve středověkém Japonsku spojovala s milostnými vášněmi.

Je množství barev, které mohou zdobit vaše kalhotky, a bezmezné variace vzorů, které mohou zkrášlit vaše plavky. Je jen na vás, jestli se vyberete cestou odvahy, nebo upřednostníte klasickou střídmost.

Buďte originální a zdravá žena současné moderní doby. Zvolte kalhotky, které jsou jedinečné a z materiálů, které vám neškodí!

Klíčová slova: