Odpůrkyně cvičení prozradila, jak lehce shodila přebytečná kila

Žena se zbavila obezity pomocí tanečních lekcí
  |   zajímavost

Sarah se svěřila s tím, že se jí zhubnout nikdy nedařilo. Nesnáší totiž cvičení. Pravidelné chození do posilovny pro ni rozhodně nebylo jedinou z možností, jak dosáhnout štíhlé figury. Nakonec se jí to přece jen podařilo, stačilo jí k tomu jen nové zábavné hobby.

Sarah Hackson (50) v minulosti nechala svou nadváhu zajít tak daleko, že měla problémy s chůzí a trpěla téměř nesnesitelnými bolestmi zad. Nakonec se jí ale podařilo shodit přes 40 kilo, a to do posilovny nevkročila nejspíše už několik let, cvičení totiž neholduje.

Se zdravotními problémy si před svou neuvěřitelnou proměnou zašla k lékaři a ten jí oznámil, že pokud se nezbaví nadváhy, budou se její problémy den ode dne zhoršovat. V ten moment si Sarah uvědomila, že dokonce i před svůj odpor ke cvičení se musí začít hýbat.

Za život údajně vyzkoušela téměř až nepřeberné množství diet, a tak věděla, že tudy cesta nepovede. Dieta jí údajně vždy pomohla shodit několik přebytečných kil, ty ale okamžitě poté, co s ní přestala, nabrala zpět.

„Já už jsem se nemohla ani postavit, tak jsem byla odhodlaná vyzkoušet opravdu cokoliv. Můj manžel mi sice říkal, že jsem krásná taková, jaká jsem, ale tady už šlo o zdraví,“ prozradila Sarah.

Nakonec ale vymyslela něco, co jí nejen pomohlo s formování postavy, ale co jí také nesmírně bavilo. Přihlásila se totiž na lekce latinských tanců, na kterých si uvědomila, že fyzická aktivita může být i zábavou.

To, že ji tance bavily, hrálo v její proměně velkou roli. Na každou taneční lekci se totiž těšila a vlastně jí vůbec nebrala jako něco, co musí dělat proto, aby zhubla. Její hodiny tance se jí tak za několik měsíců porádně vyplatily.

Sarah nyní radí dalším ženám, které mají podobný problém, aby se nenutily do něčeho, do čeho se jim nechce. Klíčem je údajně najít si takovou fyzickou aktivitu, která je bude bavit.

Zdroj: Express

KAM DÁL: Jak se zbavit odolného tuku na břiše: Důležité je i načasování snídaně

Klíčová slova: