Vždy spláchněte záchod, ještě než si odskočíte. Nikdy nevíte, co se tam skrývá

Muž prozradil, co se může skrývat v toaletě, a proč kontrola zrakem nestačí
  |   zajímavost

Mladík na svém profilu na sociální síti sdílel hororové video, které názorně ilustrovalo, proč byste měli splachovat, ještě než na toaletu usednete. Zděšení sledující nemohli věřit svým očím. Někteří z toho nejspíše budou mít noční můry.

Video, ve kterém bylo vidět, jak se v toaletní míse skrývá obrovský pavouk, obletělo internet. Mladík žijící v Austrálii sdílel, co se vám může stát, pokud na tamní toaletu usednete bez předchozího spláchnutí.

Na prvním záběru na toaletní mísu totiž nebylo nic vidět, toaleta vypadala čistě a bezpečně, opak byl ale pravdou. Na její straně se totiž skrýval obrovský pavouk, kterého bylo možné spatřit teprve až po spláchnutí, jak se řítí směrem do odpadu. Z videa tedy bylo jasné, že pouhá kontrola toalety někdy nestačí. Spláchnutí je zkrátka jistota.

„Já se na tohle video dívám, zatímco sedím na záchodě,“ napsal znepokojený sledující.

„No, tak já asi do Austrálie pro jistotu nikdy nepojedu,“ objevilo se pod videem.

„Po zhlédnutí téhle hrůzy budu teď vždycky splachovat i před, a to jsem z Anglie,“ napsal komentující.

Některé sledující ale video vyděsilo ze zcela jiného důvodu. Nemohli totiž uvěřit tomu, že muž nebohého pavouka opravdu spláchl, ani se nepokusil o jeho záchranu.

„Chudáček! Tihle pavouci nejsou jedovatí, opravdu!“ napsala jedna ze sledujících.

„Né, vytáhni ho, teď hned!“ objevilo se pod příspěvkem.

Na tak velkého pavouka, jako je ten ve videu, u nás asi narazíte jen ztěží. To ale neznamená, že se ve vaší míse neskrývá jeho menší příbuzný.

 

Zdroj: YouTube/@theojenkoo

KAM DÁL: Jak zamezit nepříjemnému pachu potu: Pomůže jednoduchá změna jídelníčku

Klíčová slova: