Policie Kamenice celostátně pátrá po muži z Benešova

Pět a dvacetiletý Petr Marek z Benešova
 

V souvislosti s krádežemi bazénového příslušenství ve skladu Strančice - Všechromy pátrají policisté po Petru Markovi z Benešova, který by mohl případ objasnit.

Petr Marek (*12.2.1991) trvale bytem v Benešově je 170 až 180 cm vysoký.

Po pětadvacetiletém muži z Benešova pátrají policisté z obvodního oddělení Kamenice od konce května roku 2015 v souvislosti s majetkovou trestnou činností.

Krádeže ve skladu

"Dosud neznámý pachatel v polovině března loňského roku se v areálu skladu v obci Strančice – Všechromy postupně zmocnil devíti bazénových dávkovacích stanic v celkové hodnotě dosahující částky 250 tisíc korun," sdělil tiskový mluvčí Policie ČR Zdeněk Chalupa.

Celostátní pátrání

Policisté předpokládají, že by jim hledaný muž mohl poskytnout důležité informace k objasnění případu. V místě bydliště se však nezdržuje a jiné místo jeho pobytu není policistům známo. Na základě souhlasu okresního státního zástupce bylo vyhlášeno celostátní pátrání 

Spolupráce veřejnosti
Policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Své poznatky mohou občané sdělit na služebně obvodního oddělení Kamenice, zavolat na telefon: 725 961 501 nebo linku 158.

Klíčová slova: