Další kuriózní vykrádačky! Pomozte policii v pátrání

Chatu je třeba před zloději řádně zabezpečit
 

Tentokrát ve Velkém Přítočnu, nebo třeba ve Velké Dobré. Pachatelé se snažili dostat jak do skladu, tak znovu do různých chatek!

Unhošťští policisté zasahovali po půlnoci v obci Velké Přítočno. Pachatel se snažil sekyrou vymlátit zadní okno skladu. Do objektu se nedostal, ale to ho neodradilo. Vybral si jen další okno, v něm už skleněná výplň povolila. Ze skladu odcizil tabákové výrobky v hodnotě deseti tisíc korun.

 

A další vloupání

Policisté žádají případné svědky, aby pomohli odhalit zloděje. Jakékoli poznatky k výše zmiňované trestné činnosti přivítají přímo na Obvodním oddělení v Unhošti, nebo na telefonním čísle 974 873 574. Využít mohou občané samozřejmě i bezplatnou linku 158.

Tím to ale neskončilo. Další vloupání měli policisté hlášeno v obci Velká Dobrá. Ze zahradního domku tady zloděj odcizil dvě jízdní kola a dvě sekyry. Z dalšího zahradního domku odcizil také dvě jízdní kola a dokonce motorovou pilu! Celková škoda se vyšplhala na šest tisíc korun.

Policie vydala prohlášení, ve kterém říká, jak se mají správně zabezpečit chatky. Stejně tak radí, aby v nich lidé nenechávali žádné cennosti a v případě, kdy se opravdu celou zimu k chatce nedostanete, řekněte alespoň sousedům, ať příbytek sme tam zkontrolují. Právě těchto případů totiž eviduje stále víc.

Klíčová slova: