Onanoval na veřejnosti, hrozí mu až dva roky

Pachatel se nestyděj ukájet mezi auty na parkovišti
 

Třiatřicetiletý exhibicionista obtěžoval dvě ženy v jeden den, jednu pronásledoval, před druhou masturboval na parkovišti!

Onanista dopaden! V půlce ledna obtěžoval v Příbrami a nyní jej policisté lapili. Třiatřicetiletý onanista může dostat až dva roky za mřížemi.

Nejdřív sledoval mladou dívku, která se mu líbila. Opakovaně za ní nějakou dobu chodil.  Sice se nesnažil ženu kontaktovat, ale sledoval ji. V dívce toto chování vyvolávalo strach o život a tak všechno nahlásila na policii.

V poslední době to není jediný případ takového chování. Všechno se stalo v okrese Příbram - Dobříš: Den po propuštění z vězení masturboval v Dobříši na veřejnosti. Nebo: Na Dobříšsku masturboval další muž. Tentokrát v autobuse

Onanoval na parkovišti

Druhý případ je o něco pikantnější. Muž se postavil meze zaparkovaná vozidla. Ve chvíli, kdy kolem projížděla devět a padesátiletá žena, se začal sexuálně uspokojovat. Muž byl obviněn z přečinu nebezpečné pronásledování a výtržnictví.

 

Proč to muži dělají? Bohužel se nejedná o nic ojedinělého. Doslova každou chvíli policie zachytí případy podobného charakteru. Co je k tomu vede a jak se výtržník cítí se dozvíte příští týden v rozhovoru s odborníkem.

Klíčová slova: