Zaspal krádež vlastního kola

Drzý zloděj si z bezpečnostních kamer vrásky evidentně nedělal
 

Pomozte najít drzého zloděje z metra. V nestřežený okamžik ukradl dřímajícímu cestujícímu kolo a odjel na něm. V zastávce Nádraží Veleslavín jej zachytily kamery.

Schrupnout si se občas nevyplací! Své o tom ví cestující, jehož chvilkové zdřímnutí při cestě metrem, které občas přepadne každého, jej přišlo draho. Konkrétně o několik desítek tisíc korun, jež je hodnota horského kola.

Policisté zloděje, který využil chvilkové "nepozonosti", přisvojil si horské kolo cestujícího vedle sebe a odjel, hledají od 19. prosince loňského roku. A i přesto, že jej při odjezdu z metra Nádraží Veleslavín detailně zachytily bezpečnostní kamery, a policisté tak mají popis pachatele, stále jim uniká.

Zloděj kola

Poškozený cestoval se svým bicyklem v posledním voze soupravy přibližně v půl desáté dopoledne na trase metra A, ve směru jízdy od Muzea do Motola. Pachatel s kolem vystoupil v zastávce Nádraží Veleslavín, nasedl na něj a odjel. Tam ho také naposled zachytily bezpečnostní kamery.

"Díky tomu sice známe podobiznu muže, po kterém nyní pátráme, ale neznáme jeho totožnost, ani místo pobytu. Proto se obracíme s prosbou o pomoc při pátrání na širokou veřejnost," řekl tiskový mluvčí PČR Tomáš Hulan.

Pokud byste kdokoliv poznal muže na fotografii, potažmo na kamerovém záběru, předejte informace k jeho osobě prostřednictvím linky tísňového volání 158.

 

 

 

 

 

 

 

Klíčová slova: