Lovec duchů skončil v péči lékařů

Duchové se chytit nenechali
 

To byl zase večer! Když se strážníci z Prahy 10 dozvěděli, že v parku u Vinohradské ulici pobíhá muž, který tvrdí, že chytá zlé duchy, jen se na sebe nechápavě podívali. Přesto na místo vyrazili.

Žádné živé mrtvé policisté v parku nespatřili, což nejspíš tak trochu očekávali. Místo toho je "přivítal" zmateně pobíhající muž, který pokřikoval na kolemjdoucí věci podivné šílenosti. "Musím je dostat, musím. Jsou všude, duchové jsou zlí." Producenti a scénáristé duchařských seriálů by jistě zajásali. Inspirace by zde měli opravdu hodně. 

Po smrti může být zatraceně živo. Nevěřite? Tak se podívejte.

Strážníci tedy chlapíka zastavili a chtěli po něm vysvětlení. "Dezorientovaný muž hlídce sdělil, že se chce zabít. Následně chtěl utéct, to se mu ale nepodařilo," potvrdil za městskou policii Rudolf Rubeš. Bohužel pro něj však nebyl neviditelným duchem, takže ho policisté během několika vteřin zpacifikovali.

Jsou mezi námi. Po Stodůlkách běhal naháč, který nevěděl, že nemá oblečení.

Místo komunikace se záhrobím tak dostal klepeta. A i když se nakonec přeci jen uklidnil, stále brebentil o tom, že se chce zabít. "Proto ho policisté předali do péče lékařů. Ti ho odvezli do nemocncie na vyšetření," doda Rubeš. Pokud byste měli podobné choutky, doporučujeme Krotitele duchů, tam se dá hodně naučit.