Na ulici Legionářská je uzavírka

Silniční trasa ve směru Praha - Kolín se dočká velké rekonstrukce
 

Od 10. října do 30. října bude zcela uzavřena část ulice Legionářů​. Je proto nutné ulici objet jinudy.

Uzavírka části ulice Legionářů platí od 10. října do 30. října. Ulice bude zcela uzavřena v úseku pod křižovatkou s ulicí Ostruhová nad křižovatku s ulicí U Tanku. Jmenované křižovatky zůstanou průjezdné. Na náměstí Míru se bude jezdit přes ulici Palackého.

Důvodem uzavírky jsou nutné práce na opravě kanalizace. Buduje se odlehčovací kanalizační potrubí, protože při přívalových deštích je to stávající nedostačující.

"Ovlivní to hlavně přístupnost na Palackého náměstí. Dá se to objet běžně nepřístupnou trasou z druhé strany. Řidiči musí jet ulicí Jaroslava Seiferta a ulicí Kněžny Emmy. Tuto trasu jsme z důvodu přístupnosti na náměstí výjimečně otevřeli," vysvětlil situaci místostarosta Mělníku Milan Schweigstill​.


Tyto práce budou pokračovat ještě během celého listopadu v oblasti Na Aušperku, ale to už nebude mít vliv na provoz v ulici Legionářů. Postupně přejdou opravy do boční ulice směrem do Rybář. Tam jde už jen o pěší zónu. Povrch ulic bude po skončení prací na kanalizaci uveden do původního stavu.