Muž streamoval vraždu své manželky. Dostal 300 lajků, policie sledující potrestá

Bosenský kulturista Nermin Sulejmanovič začal vysílání na Instagramu děsivě
  |   zajímavost

Když si kulturista Nermin Sulejmanovič z města Gradač zapnul minulý pátek stream, nikdo nečekal, co tam uvidí. Platforma, kde influenceři obvykle komunikují se svými fanoušky, se stala děsivým místem, kde se pochlubil svým zločinem. Za oběť mu padla manželka, mordu přihlížela malá dcera. Tím to ale neskončilo.

Bosenský influencer se sice živil jako fitness trenér, podle místních médií byl ale zapleten do obchodu s drogami a patřil k místnímu gangu. Problémy se zákonem měl už dříve, a nebylo výjimkou, že se dopouštěl násilných trestných činů. To, k čemu se však rozhodl jednoho letního dne, všechny šokovalo.

Manželce přiložil pistoli k hlavě, malá dcera vzadu plakala

V pátek ráno si otevřel Instagram a zapnul živé vysílání. Nermin na něm své manželce (některé servery uvádějí, že šlo o přítelkyni) přiložil pistoli k hlavě a vystřelil. Vraždě přitom přihlížela malá dcerka, která začala plakat. Ještě než se rozhodl ženu zabít, měl informovat média, nešlo tak o náhlý popud, ale předem připravený zločin. Na videu byla vidět ženina poranění.

„Varoval jsem všechny, že k tomu dojde. Už osm dní schovává moje dítě,“ řekl vrah. Holčičku nechal naživu. Ihned se rozjelo policejní pátrání, hledaly ho speciální jednotky, všichni byli v pohotovosti. Nermin uprchl z domu a na sociálních sítích zveřejnil příspěvek, že zabil další dva lidi. Údajně jde o chlapce s otcem turecké národnosti.

Souhlas s vraždou bude mít své následky

 „Zabil jsem otce a syna. Nevím, jak na mě narazili. Zabil jsem svou ženu a další dva. Doufám, že jsem zabil i policistu,“ říkal ve svém dalším videu. Pak se vydal postřelit svou bývalou tchyni a jejího manžela. Oba mají v nemocnici bojovat o život. 

Policisté ho nakonec vystopovali, než ho však stihli zadržet, zastřelil se před jejich zraky. V době, kdy vraždu manželky spáchal, ho sledovalo asi 11 tisíc lidí. Tři sta z nich dokonce dalo vraždě manželky „lajk“. Společnosti Meta, která platformu Instagram provozuje, trvalo 20 minut, než video stáhla. Policie následně oznámila, že s těmi, kteří vyjádřili s vraždou ženy svůj souhlas, bude zahájeno vyšetřování.

Zdroj: balkaninsight.com, echo24.cz, jpost.com

KAM DÁL: Zodiac a Jack Rozparovač: Stále se objevují nové informace, jejich běsnění děsí i fascinuje.