Pivo za 12 korun? Tak to tady ještě nebylo!

Dvanáctka za dvacet
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Po prázdninách znovu startuje oblíbený seriál o nádražních restauracích. V té poslední drží ceny hodně nízko! Chcete vědět, kde to je?

Tahle nádražka vás dostane! Restaurace/bufet se nachází v prostoru nádraží v Kralupech nad Vltavou. Světe, div se, tak luxusní ceny jen tak někde neuvidíte. Nabízí tady dva druhy piva, oba za lidovku.

Dvanáctku Krušovice pořídíte za dvacet korun, desítku Rychtáře potom dokonce za dvanáct! A co nealko? Půllitr malinovky vás vyjde na pouhých patnáct korun! No nekupte, nedejte si. A co něco na zub?

Zahlédla jsem tradiční hospodské dobroty jako tyčinky, oříšky a podobně. V ledničce bylo několik evidentně čerstvých chlebíčků. Také zde můžete zakoupit celý houskový či bramborový knedlík za pár korun.

Pokud chcete něco většího k jídlu, máte možnost dát si gulášek za 45 korun a nebo polévku za patnáct! Hospoda byla plná štamgastů, pivečko tedy evidentně chutná. A co vytknout? Mně se moc nelíbila čistota ubrusů, několik výherních automatů a to, že na toalety musíte do nádražní haly. Za klíč zaplatíte 10 korun. Ty vám potom paní u okénka na prodej jízdenek po použití vrátí. Zdejší toalety jsem využila již před několika měsíci a rozhodně je nedoporučuji!

Takže nádražka je zajímavá nejen svými cenami, ale i interiérem. Například upoutá mozaika na zdi. Štamgastů má evidentně dost. Restaurace je kuřácká. Šenkýř se tady točí o sto šest. Za automaty, toalety a ubrusy ale nějaký ten bodík strhnu. Příště raději bez ubrusů!

 

8,5 z 10