Jan Hrušínský: Ze strany vlády je to cílená likvidace nepohodlných. Banda z Hradu si přitom jezdí do Číny

Jan Hrušínský Andreje Babiše dlouhodobě kritizuje
 

Jako velký nesmysl vidí herec a ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský nařízení vlády ohledně epidemie koronaviru. Podle něj není k uzavření například divadel žádný důvod. Přečtěte si jeho vyjádření v plném znění.

/KOMENTÁŘ/ Likvidace všech nepohodlných. Likvidace malých, fungujících firem. Dnes premiér Bureš a kluk, který zastává funkci ministra zdravotnictví, ohlásili kvůli 38 nemocným lidem s příznaky lehké chřipky zákaz divadelních představení. I v tak malých divadlech, jako je Divadlo Na Jezerce, kam jsme zakoupili a kde používáme dezinfekci a dodržujeme všechny hygienické zásady.

Co dál, stanné právo?

O kompenzaci milionových ztrát ani slovo. Evidentně kompenzovány nebudou. Možná někomu ANO. Jak jsme v kraji už celé roky zvyklí. Náklady na provoz divadla (cca 2 miliony korun měsíčně) jedou dál. Do Agrofertu mohou lidé chodit pracovat? Tam nákaza nehrozí? Dvě stě poslanců může chodit pracovat? Budou se zavírat hranice? Banda z Hradu, co jezdí i přes virus do Číny a po návratu se prochází po Praze po hospodách a v centru města, to je v pořádku?

Zákaz demonstrací? Stanné právo - pod hrozbou 3 milionů korun pokuty jen kvůli tomu, aby se nemluvilo problémech trestně stíhaného komunistického udavače?!!! ! S.O.S.!!!!!!! Kdo už konečně zakáže šíření smrtelného viru StB?!! Kdo už konečně pošle do karantény všechny Bureše a Falmery, Zemany a Klause, všechny prodejné Marky Prchaly, schopné udělat pro prachy a pocit moci cokoli?!!!!!

Proč nesmějí do měst italská auta a neprodává se italská zmrzlina?