Michael Jackson je pro mladou dívku utrpením. Když slyší jeho píseň, klepe se strachy

Michael Jackson získal celkem patnáct cen Grammy
  |   zajímavost

Dokonce i několik let po jeho smrti obdivují Michaela Jacksona zástupy fanoušků. Král popu se proslavil hity jako Billie Jean a Thriller. Zemřel v roce 2009. Dodnes se na něj vzpomíná, ne ale vždy v dobrém.

Král popu, celým jménem Michael Joseph Jackson byl jednou z nejvýznamnějších osob popové kultury. V roce 2006 byl také zapsán do Guinessovy knihy rekordů jako nejúspěšnější interpret všech dob. Významně přispěl nejen v hudebním oboru, ale i k vývoji tance a módy. Mimo jiné je také hudebním interpretem, který získal největší počet ocenění.

Proslavil se už v 60. letech se skupinou, kterou tvořil se svými bratry, Jackson 5. V 70. letech se poté vydal na sólovou dráhu, což se mu neuvěřitelně vyplatilo. V 80. letech už byl světoznámou hvězdou a jeho album Thriller se stalo tím nejprodávanějším hudebním albem všech dob.

V roce 2009 plánoval návrat na jeviště se svým turné This Is It, ale zatímco se připravoval na sérii vystoupení, zemřel na předávkování propofolem. Látku mu podal jeho osobní lékař Conrad Murray. Král popu nás tak opustil předčasně ve věku 50 let. Dodnes po něm truchlí miliony věrných fanoušků. To ale rozhodně není případ jedné mladé dívky, kterou tato hudební hvězda děsí k smrti.

Michaelfobiitida

Ruby Marriot (18) totiž trpí paralyzující fóbií z Michaela Jacksona, jde o takzvanou "michaelfobiitidu." Svěřila se s tím, že její problém nikdo nebere vážně. Její sestra se proto rozhodla natočit bezprostřední reakci dívky na jednoho z imitátorů slavného zpěváka a video se stalo hitem.

Jednou se bavila na tanečním parketě v baru, když vtom vedle sebe uviděla tančit jednoho z imitátorů krále popu a okamžitě se psychicky zhroutila. Prý se na něj nemohla ani podívat. Dokonce si pamatuje, že v momentě, kdy slavný zpěvák zemřel, nemohla ani sledovat televizi, protože byl zobrazován na většině kanálů a Ruby by prý měla noční můry.

Údajně začíná panikařit už v momentě, kdy z povzdálí slyší některou z mnoha zpěvákových písní.

 

@mace_m

our first night in aiya napa took a turn for the worse

♬ original sound - Mace

 

 

Zdroj: New York Post, Britannica

KAM DÁL: Cestovatel časem varuje: Vědci oživí nebezpečného predátora, který vyhynul před miliony let.