Kvalitní večerníček, na který se čekalo opravdu dlouho. Mlsné medvědí příběhy navazují na animátorskou tradici

Mlsné medvědí příběhy navazují na to nejlepší z české animace
 

Večerníček, to je pojem, který zná snad každá generace českého diváka už od roku 1965. Za tu dobu se na obrazovkách vpodvečer objevilo několik úžasných a legendárních kreslených seriálů pro děti před spaním. V pyžamu, s kartáčkem na zuby v ruce se jim nabízí po dlouhé době velmi kvalitní podívaná. 

Tvůrci programu pro děti často spoléhají na to, že když to je barevné, nějak se to hýbe, leskne a vydává výrazné zvuky, dítě od obrazovky prostě neodtrhne oči.

Bohužel je to často pravda, a tak šla kvalita vysílání pro děti spíše komerční cestou, než aby dostávali prostor talentovaní umělci, jež předvádějí, že tradice skvělých večerníčků není u konce. O tom, že existuje naděje, se můžete přesvědčit každý den na České televizi… 

Sedm minut zábavy

Produkční firma Bionaut už svůj projekt dávkovala divákům hlavně na internetu. Projekt mladých autorek Alexandry Májové a Kateřiny Karhánkové si získává sympatie dětí a rodičů. Není se totiž čemu divit.

Pohádka Mlsné medvědí příběhy totiž okouzluje kreativní animací, která je jako vystřižená z knížek nakladatelství Baobab. Samotné příběhy nejsou jen povrchním vyprávěním na vyplnění času, ale člověk zažívá něco nového, neokoukaného i v rámci zápletky a zábavy. 

Mlsné medvědí příběhy jsou v současnosti velmi populární Večerníček

K tomu všemu když připojíme chytlavou hudbu Prokopa Holoubka, který je členem kapely Midi lidi a manažerem úspěšné kapely DVA, není se vůbec čemu divit, když řekneme, že jsme svědky jednoho z nejoriginálnějších večerníčků poslední doby.

Kultivovat dětské prostředí podobným způsobem je více než žádoucí a doufejme, že se jedná o trend, který přeroste ve standard. Žít v esteticky vhodném, intelektuálně originálním a hudebně nápaditém světě Mlsných medvědích pohádek se bude velmi dobře. 

KAM DÁL: Seriál, který vládne internetu. Francouzský zloděj Lupin ukazuje českým kriminálkám, jak se to má dělat